Sneijder megerõsítette, hogy marad az Interben

Wesley Sneijder megerõsítette, hogy marad az Internazionale játékosa, annak ellenére is, hogy az átigazolási idõszakból még két nap hátra van.


A holland válogatott karmestere egész nyáron közszájon forgott azzal kapcsolatban, hogy a Premier League bajnoki címvédõje, a Manchester United szeretné megszerezni.

 

A sokra tartott 27 éves középpályás korábban elárulta, nyitott lenne arra, hogy a Vörös Ördögök színeiben játszon, míg számos United hatalmas elismeréssel beszélt róla, és véleményük szerint tökéletesen illene az Old Traffordra.

 

Figyelmen kívül hagyva azokat a pletykákat, miszerint az Internazionale és a Manchester United megegyezett a játékos vételárában, Sneijder most maga erõsítette meg, hogy marad Milánóban.

 

Az egykori Real Madrid és Ajax játékos elmondta, bármi lehetséges a futballban, de úgy hiszi, hogy már nincs elég idõ hátra az átigazolási idõszakból, hogy nyélbe üssenek bármilyen átigazolást.

 

 

"Maradok az Inter játékosa. Nem hiszem, hogy az átigazolási idõszak ezen pillanataiban fogok klubot váltani" - kezdte Sneijder a Sender Nos-nak.

 

"Manchester United? Bármi lehetséges a futballban, de nem hiszem, hogy ezúttal bármilyen elõrelépés történne az ügyben."

 

"Tudom, hogy ha távoznék, akkor azt csak a megfelelõ áron tehetném, ezt teljesen tisztán kijelentették az Inter részérõl. De egyik manchesteri klubbal se beszéltem ilyesmirõl formálisan."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!