Sneijder a meghiúsult átigazolásról

A holland játékos elismerte, úgy gondolta, hogy a nyáron csatlakozni fog a Manchester Unitedhez, de leszögezte, nem a pénzügyek miatt nem jött össze végül a váltás.


Wesley Sneijderrõl egész nyáron pletykák jelentek meg leginkább a Manchester Uniteddel kapcsolatban, de a Man City és a Chelsea érdeklõdésérõl is lehetett olvasni.

Szinte mindig a Vörös Ördögöket tartották befutónak és Sneijder bevallotta, úgy gondolta, hogy a nyáron az Old Traffordra költözhet.

"Én úgy éreztem, ez nagyon közeli volt" - mondta Wesley az AD-nek, miközben a holland válogatottal készül a nemzetközi megmérettetésre.

"Volt néhány tárgyalásunk, a helyzet pedig az volt, hogy az Inter vagy engem, vagy Eto'o-t akarta eladni. Õk [a Manchester United] a világ egyik legnagyobb klubja és nem tûnt rossz dolognak - de ugyanakkor nem akarom elhagyni az Intert."

 


"Olaszország nagyszerû számomra, nem kizárt, hogy a Unitednél is így éreztem volna, de nekem nem volt kötelezõ a váltás és volt néhány dolog, ami miatt végül nem történt meg."

Egyes hírek szerint Sneijder nem volt hajlandó csökkenteni fizetési igényein és emiatt nem jött létre az üzlet, de a középpályás ezt tagadja.

"Számomra ez nem pénzügyi kérdés, egyszerûen csak nagyon jól érzem magam az Internél, szeretem a klubot, az olasz kultúrát és embereket, ez illik hozzám."

Sneijder azt is elismerte, a dolgok soha nem jutottak abba a stádiumba, hogy a United menedzserével, Sir Alex Fergusonnal beszéljen.

"Nem, Alex Ferguson és én soha nem beszéltünk egymással" - tette hozzá a holland.


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!