A Premier Leaguere nevezett 25 fõs keret

Benyújtották a Premier League csapatai, így a Manchester United is a liga felé a 2011/2012-es bajnoki szezon elsõ felére nevezett 25 fõs keretüket.


A keretek értelmezéséhez fontos tudni, hogy minden klub maximum 17 nem hazai nevelésû játékost nevezhet keretébe - a többi nevezett játékos esetében teljesülnie kell a hazai nevelésû labdarúgókra vonatkozó szabálynak.

 

Hazai nevelésû játékosnak számít az, kortól és nemzetiségtõl függetlenül, aki 21 éves kora elõtt három teljes szezonon, vagy három éven keresztül folyamatosan az angol vagy a walesi futballszövetség égisze alá tartozó klub regisztrált játékosa volt. 

 

A 21 éves aluli játékosok ( a 2011/2012-es szezonban 1990. január 1-én, vagy azt követõen születettek) korlátlanul bevethetõek a nevezett 25 fõs keretben.

 

 

MANCHESTER UNITED: Patrice Evra, Rio Ferdinand, Jonny Evans, Michael Owen, Anderson, Dimitar Berbatov, Wayne Rooney, Ryan Giggs, Chris Smalling, Ji-Sung Park, Javier Hernandez, Nemanja Vidic, Michael Carrick, Luis Nani, Ashley Young, Tom Cleverley, Darren Fletcher, Antonio Valencia, Darron Gibson, Tomasz Kuszczak, Mame Biram Diouf, Anders Lindegaard.

 

(*A keret nem tartalmazza a regisztrált 21 éven aluli játékosokat, miután errõl egyelõre nem áll rendelkezésre információ.)

 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!