Az új Schmeichel nyomában?

Értékelhetõ lépést tett a Manchester United, hogy megtalálja a visszavonulás felé sajnos megállíthatatlanul közeledõ Edwin van der Sar hosszá távú utódját.


A Vörös Ördögök ugyanis Norvégiába küldték kapusedzõjüket, Eric Steele-t, hogy közelebbrõl is nyomon kövesse a dán válogatott Anders Lindegaard játékát.

 

Steele, aki Sir Alex Fergusonnal tartott a két héttel ezelõtti madridi túrára, ahova hivatalosan a Valenciát ment feltérképezni a skót menedzser, ám vélhetõleg nem a Bajnokok Ligája-ellenfél kapusának teljesítményét monitorozta a kapusedzõ, sokkal inkább igaznak tûnhet a lapok által világrahozott verzió, hogy az Atletico Madrid kapusát, David De Gea-t vette szemügyre közelebbrõl.

 

Mostani kiküldetése alkalmával vasárnap szemtanúja volt, amint az Aalesunds FK elsõ számú portása, Lindegaard csapatával 2-1-es vereséget szenved a norvég bajnokságban a Stabaektõl. 

 

 

 

 

Mivel a Manchester United jelenlegi elsõ számú portása, Edwin van der Sar a hónap végén már 40. születésnapját ünnepli, mindenképpen egy legalább az õ képességeit megközelítõ hálóõrt szeretnének a holland veterán pótlására szerzõdtetni, ráadásul a kétszeres BL-gyõztes kapus szerzõdése a szezon végén le is jár.

 

Ahogy látható, minimum két név van a United kapuskeresési kalapjában, de sokan úgy tudják, a Lyon francia válogatott kapusát, Hugo Llorist, a CSZKA Moszkva kapuvédõjét, Igor Akinfeevet és a német válogatott fiatal portását, Manuel Neuert is közelebbrõl szemügyre vették az elmúlt hónapokban a manchesteriek megfigyelõi, míg az algériai válogatottal a világbajnokságot is megjárt Rais M'Bolhi egy hetes próbajátékon járt az Old Traffordon az elmúlt szezonban.

 

Telegraph


The Telegraph

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!