Hancúroztak a csatárok a Reebokban

Wayne Rooney ismét mesterhármast szerzett, az idén elsõ kezdõ szereplését bemutató Javier Hernandez pedig két gólt ért el a Bolton Wanderers ellen válaszul a városi rivális City Wigan elleni 3-0-ás gyõzelmére.


"Mindig tudjuk, hogy Bolton nehéz hely. Szereztünk egy korai gólt, onnan pedig megindultunk" - mondta Rooney az ESPN-nek. "Szerencsére könnyebb gyõzelem volt, mint gondoltuk, de keményen megdolgoztunk érte."

"Irányítottuk a mérkõzést, úgy gondolom többet is szerezhettünk volna, de örülök, hogy ismét mesterhármast értem el. Elsõ meccs Chichával kezdõként és mindketten gólt szereztünk, ez nagyszerû."

Az angol csatár idei négy bajnoki során nyolc gólnál jár, kellemes formáját a folyamatos nyárnak tulajdonítja.

 


"Sok idõt tudtam pihenéssel tölteni, majd egy jó felkészülési idõszakot akartam magamnak, ami sikerült is. Sérülés is elkerült, ez segített a szezon kezdeténél."

Chicharito rá jellemzõ módon szerénykedett teljesítménye után és sokkal több dícséretben részesítette csatártársát.

"Ahogy mondani szoktam, legfontosabb az eredmény" - mondta a mexikói. "Három pontot szereztünk egy olyan nehéz csapat ellen, mint a Bolton, amiért elégedettek lehetünk. Úgy vélem, minden játékos képes Wayne Rooneyval játszani, aki igazán jól játszik. Tudjuk, hogy Wazza egy világklasszis játékos, aki mindent tud


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!