Rio nem utazik Lisszabonba

A Manchester United Rio Ferdinand nélkül utazik Portugáliába, ahol a Bajnokok Ligája C csoportjának elsõ mérkõzésén a Benfica ellen lép pályára.


A Vörös Ördögök a tervek szerint 11 órakor indulnak a manchesteri repülõtérrõl Lisszabonba, ám Rio Ferdinand nem volt ott a reggeli csekkolásnál, így nem tagja a 19-es keretnek.

Rio a Spurs és az Arsenal elleni bajnokikat is kénytelen volt kihagyni combizom sérülés miatt, amit még a West Brom elleni mérkõzésen szenvedett el, viszont a hétvégén végig a pályán volt a Bolton ellen.

Ferdinand védõtársa, Nemanja Vidic sem utazik vádli problémák miatt, mint ahogyan Danny Welbeck(combizom), Tom Cleverley(láb) és Rafael(váll) is kénytelen kihagyni az elsõ BL meccset sérülés miatt. Federico Macheda és MAme Biram Diouf sem tagja a keretnek, õk tegnap a tartalékok Fulham felett aratott 2-1-es gyõzelem alkalmával léptek pályára.

Viszont jó hír, hogy a hétvégén rúgást kapott Jonny Evans és Patrice Evra szerepel a keretben.

United: De Gea, Lindegaard; Evans, Evra, Fabio, Jones, Smalling; Anderson, Carrick, Fletcher, Giggs, Nani, Park, Valencia, Young; Berbatov, Hernandez, Owen, Rooney

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!