Tartalékok: United 2-1 Fulham

A Manchester United tartalékai a Fulham felett aratott gyõzelmükkel a Barclays Premier Reserve League North élére álltak.


Mame Biram Diouf duplájával gyõzte le a United a Fulham tartalékait a Moss Lane-en megrendezett összecsapás során. A szenegáli támadó már öt gólnál jár az idei szezonban.

A vendégek néhány korai helyzettel veszélyeztettek, elõbb Courtney Harris fejelt fölé, majd Marcello Trotta kényszerítette védésre Ben Amost. Bár a United jobb volt, a Fulham kapusnak, Marcus Bettinellinek saját védõi okoztak leginkább ideges pillanatokat.

Ezt tették az elsõ Diouf gól elõtt is, amikor a csapatkapitány Ezekiel Fryers adott egy hosszú labdát elõre, amit Dan Burn rosszul fejelt haza és mielõtt a kapus kiért volna a labdára, Diouf bátran felugorva fejelt a hálóba.

A fordulás után is a hazaiak voltak aktívabbak, a csereként beállt Davide Petrucci lõtt mellé Paul Pogba keresztpassza után. A Fulham ritkán került helyzetbe, egyik ilyen végén Burn nem tudott egyenlíteni, fejese a kapu mellé szállt.

Egy szöglet után Sean McGinty fejesét védte bravúrral a vendégek kpausa, a kipattanót Reece Brown lõtte kapura, ám a gólvonalon álló Ronnie Minkwitz elvetõdve kézzel ütötte ki, de a büntetõ elmaradt.

Ezután Marnick Vermijl egy remek egyéni elfutás után lõtt kapura, de azt láthatta csak, hogy a labda pár centivel a kapu mellett száll el.

A 82. percben végre bebiztosította a gyõzelmet a Manchester. Pogba balról lõtt középre, a labdára lecsapó Diouf közelrõl lõtt a hálóba. A végén még Kerim Frei egyéni akciója után védhetetlenül lõtt Ben Amos kapujába, ezzel alakítva ki a végeredményt. Warren Joyce fiai kényelmes, könnyed gyõzelmet arattak hétfõ este.


Barclays Premier Reserve Leagur North
Manchester United 2-1 Fulham
Moss Lane

United: Amos; Vermijl, M.Keane, Fryers, McGinty; Pogba, Brown, James (Petrucci 46), Cole (W.Keane 89); Macheda, Diouf.
Nem használt cserék: Jacob, Thorpe, Fornasier


Gólszerzõ: Diouf 44', 82' illetve Frei 90'

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!