Manchesteri versenyfutás Pastore-ért?

Jelentések szerint a Manchester United és a Barcelona van legelõnyösebb helyzetben a 21 éves argentín középpályásért, Javier Pastore-ért.


Pastore jelenleg a Serie A-ban szereplõ Palermo játékosa, miután tavaly nyáron sikerült leigazolniuk az argentin Huracán csapatától.

A középpályás már elsõ évében kiválóan szerepelt a Palermo csapatában és az õ hathatós segítségével jutott el a klubja egészen a bajnoki ötödik helyig. Az idei szezont is remekül kezdte a fiatal tehetség, négy gólnál jár már az Európa-ligában.

Pastore idén májusban debütált az argentín válogatottban egy barátágos mérkõzésen Kanada ellen és a dél-afrikai világbajnokságra utazó keretbe is bekerült. Két mérkõzésen pályára is lépett csereként a VB-n, elõször a csoportkörben Görögország ellen, majd Mexikó elleni összecsapáson a 16 között.

 

 



Javier leginkább a csatárok mögötti pozícióban képes kiemelkedõen játszani, kreativitásával és passzolási képességével Európa vezetõ klubjai figyelmét keltette már fel. A hírek szerint a Barcelona és a Manchester United áll legjobban a játékos iránti versengésben, de a Real Madrid, a Milan és a Juventus is erõsen érdeklõdik az argentín tehetségért.

 Pastore tökéletes lenne a Barcelona játékrendszerébe, a Manchester Unitednél pedig Sir Alex Ferguson mindenképp keresi a kreativitást a középpályára, ahol jelenleg ezt Paul Scholes és Ryan Giggs képviseli, akik viszont bõven harminc év felett járnak már.

Azonban a játékos ára információk szerint nem csekély, a Palermo a hírek szerint 50 millió euróért lenne csak hajlandó megválni csillagától.
 


joe.ie

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!