Fletcher harcol a helyéért

Darren Fletcher elfogadja, ha valaki United játékos, akkor mindig harcolnia kell a helyéért.


Tom Cleverley és Anderson szezon eleji remek formája extra nyomást tesz a középpályásra és bár Cleverley lábsérülés miatt kiszorult a csapatból, a skót tudja, a legjobbját kell nyújtania, hogy megtartsa kezdõ helyét.

Fletcher a Benfica elleni 1-1-es döntetlen alkalmával játszotta elsõ mérkõzését az idei szezonban és reméli, a vasárnapi, Chelsea elleni rangadón is játszhat, akiket 2005-ben épp az õ góljával gyõzött le a United megszakítva 40 meccses veretlenségi sorozatukat.

"Nem igazán. Nagyszerû játékosokkal voltam együtt a Manchester Unitednél. Mindig kihívás a csapatba kerülés" - válaszolta a PA Sportnak arra, hogy aggódik-e a fiatalok berobbanása miatt.

 


"Ez egy csapat, a foci pedig csapatjáték. Ugyanazon a poszton vannak mások is. Nálam jóval tapasztaltabb játékosok adtak tanácsokat nekem. Ugyanezt fogom tenni értük. A végsõ cél a United sikeressége."

"A Manchester United mindig a legjobb játékosokat fogja vonzani. Mindig vannak játékosok, akik jönnek. Ha megnézem a csapatunkat, határozottan azt kell mondjam, ez egy kihívás. Egész karrierem során kihívások kísértek. MEg kell keresni a megfelelõ pontot, hogy játszhass a Manchester Unitedben. Ezt teszik a fiatalok most és remélhetõleg mindannyian szerepet kapunk a szezon során."

A vasárnapi rangadóval kapcsolatban azonban a skót középpályásnak nincsenek illúziói.

"Elõzõ szezont nagyon keményen kezdték, mégsem lettek bajnokok" - mondta. "Óvatosnak kell lenned! A Chelsea egy top csapat, rengeteg tapasztalattal. Új a menedzserük, vettek néhány fiatal, friss, izgalmas játékost. Jó csapatuk van, ahogy a Liverpool is jó játékosokat igazolt."

"Ez a kemény a Premier League-ben. Bár a két manchesteri klub különösen jól kezdett, a többiek is veszélyesek."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!