Lindegaard köszönetet mondott Sir Alexnek

Anders Lindegaard Sir Alex Fergusonnak és csapattársainak is köszönetet mondott, amiért jobb kapussá vált miattuk.


A dán hálóõr több lenyûgözõ védést is bemutatott szerda este a Benfica otthonában és egyértelmûen nyomást gyakorol David de Geára az elsõ számú kapus posztért. Lindegaard értékeli a versenyt, amitõl jobbá vált és tudja, ha a Mester számít rá, neki készen kell állnia.

"Fantasztikus élmény volt" - mondta Anders a lisszaboni meccsrõl. "Egy gyermekkori álom válna valóra, olyan ez."

"Reflexbõl védtem a második félidõben, amit elõtte sem Norvégiában, sem Dániában nem tettem. Ez is csak azt mutatja, mennyit javultam, mióta a Manchester Unitednél vagyok. Alex Ferguson rengeteget segített nekem. Azt mondta, játsszak és ne egy alkalomnak fogjam fel és pontosan így viszonyulok a mérkõzésekhez."

"Egy kapus lehet a csapatban. Úgy gondolom, jó verseny van - legalább két top kapusunk van és ott van Ben Amos is, aki nagyon ígéretes. Minden pozíció ugyanilyen a Unitednél és ennek így kell lennie. Soha nem fogok panaszkodni a verseny miatt."

 


"Nagyszerû Daviddel együtt dolgozni. Nagyszerû munkakörnyezetben vagyunk. Mindig elfogadom a menedzser választását. Bebizonyította már, hogy õ a legjobb menedzser a világon és mindig tiszteletben tartom a döntését."

"Zsúfolt program elé nézünk. Januárig heti két meccsünk lesz, én készen állok erre. Ha azt várod, hogy azt mondja, boldog vagyok a második hellyel, azt mondom ez nem így van. Azért vagyok itt, mert elsõ számú kapus akarok lenni."

"Ha elég jó vagy, játszani fogsz. A végén, ha elég jó vagyok, én leszek az elsõ számú kapus."

"Nagyon nehéz, amikor nem játszol, ennek pszichológai oldala is van. Nem érzed magad a csapat részének annyira, mint amikor játszol, a csapattársak tiszteletét is meg akarod nyerni."

"Az olyan mérkõzések, mint a szerdai játék legélvezetebb része az, amikor jönnek a csapattársaid és azt mondják, nagyon jó voltam. Ez nem a média, vagy a szurkolók, hanem a csapattársaim!"
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!