Fergie: A Chelsea kihívást jelent

Sir Alex Ferguson szerint Andre Villas-Boas mindenképp bajnoki esélyesként tartja meg a Chelsea csapatát.


A hosszú ideje, a Unitednél szolgáló menedzser párhuzamba állítja a portugál menedzser londoni munkásságát azzal, amikor õ az Old Traffordra érkezett.

"Hasonló ez, mint mikor én érkeztem az Aberdeentõl" - mondta. "Andre Villas-Boas duplázott tavaly, ami segített neki abban, hogy a játékosoktól megkapja a kellõ tiszteletet. Ez jó hasznára válik a londoni kinevezésekor. Aztán majd a jövõben kiderül, milyen benyomást tesz a játékosaira azzal, mennyire ismeri a játékot és hogyan képes irányítani a csapattagokat."

"AZ új edzõ jól kezdett. A kora miatt hatalmas kihívás ez, de kitett magáért, amire a csapata jól reagált. Ez az, amire vágysz, ha új klubhoz kerülsz menedzserként."

Sir Alex Ferguson úgy érzi, csapata készen áll a vasárnapi kihívásra.

"Fantasztikus meccs lesz" - jósolta Fergie. "Az utóbbi hét év során amikor a Chelsea-vel játszottunk, mindig nagyon szoros volt a mérkõzés. Általában egy gól volt a különbség és azt hiszem, vasárnap is nagyon szoros meccs lesz."

"Nagyszerû tapasztalattal megáldott csapatuk van és hatalmas kihívást jelentenek számunkra. Nincs kétségem, hogy a szezon végén a Chelsea is ott lesz az elejében."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!