Berbatov lehetõséget fog kapni

Sir Alex Ferguson kijelentette, Dimitar Berbatov meg fogja kapni a maga lehetõségét a szezon elõrehaladtával, így megmutathatja képességeit.


A tavalyi szezonban Berbatov gólkirályi címet szerzett a Premier League-ben Carlos Tevezzel megosztva, de idén mindössze egy alkalommal kapott eddig csak lehetõséget, csereként a West Bromwich Albion elleni bajnoki idénynyitón.

 

A bolgár támadó folyamatosan csak a kispadot koptatja a Vörös Ördögöknél eddig, legutóbb például a Benfica elleni Bajnokok Ligája mérkõzésen nézhette csak az oldalvonal mellõl társait.

 

Persze nem véletlen az egykori Tottenham játékos mellõzése, miután a saját nevelésû Danny Welbeck parádésan kezdte a szezont, sérülését követõen pedig az addig agyrázkódásából regenerálódó Javier Hernandez jelentkezett be a Wayne Rooney melletti második számú csatárposztért a Boltonnak lõtt két góljával.

 

Azonban Ferguson biztosította Berbatovot, illetve többi eddig figyelmen kívül hagyott csatárát, hogy eljön az õ idejük is, amikor bizonyíthatnak az idei szezonban.

 

"Ez nagyon nehéz helyzet, a csatáraink nagy száma miatt" - kezdte a skót menedzser.

 

"Ott van Michael Owen, és akkor még nem is beszéltünk Mame Biram Dioufról, és Federico Machedaról se. Danny Welbeck a jövõ héten még nem lesz bevethetõ, de talán az azt követõ héten már számíthatok rá. Nem könnyû ez a helyzet."

 

"Dimitar fantasztikus edzésmunkát végez. A hozzáállására egyáltalán nem lehet panasz. Ahogy a szezon halad elõre, megfogja kapni a lehetõséget, hogy bizonyíthasson. Ez nem kérdéses."

 

Csatárai mellett a kapusposzton is nagy a tülekedés, ráadásul Anders Lindegaard parádés teljesítményt nyújtott, így sokan nekiszegezték Sir Alex Fergusonnak, hogy vajon õ áll-e a kapuban vasárnap. Nos, Fergusonnak határozott elképzelései vannak.

 

 

"Van két nagyszerû kapusunk" - tette hozzá.

 

"Elfogjuk osztani közöttük a lehetõségeket, így David fog játszani vasárnap a Chelsea ellen, kedden pedig valószínûleg Anders áll a kapuban a Leeds ellen, azonban ez még múlik azon is, hogy mi lesz a helyzet Ben Amosszal, akinek szintén játéklehetõségre van szüksége."

 

"Vannak rá lehetõségek, hogy elosszuk a lehetõségeket. Az angol bajnokság nagyon magas iramú. Ha fiatalként érkezel egy ilyen bajnokságba, akkor elõfordulhat, hogy eljön az a pillanat, amikor egy kis pihenésre van szükséged, és ez lehet a helyzet David esetében is."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!