Evans állandóságra törekszik

Jonny Evans élvezi, hogy rendszeres kezdõ lehet a Vörös Ördögöknél.


Az észak-ír válogatott védõ korábban több alkalommal is találkozott a Chelsea-vel és olyan fizikai fenyegetéssel is megbírkózott, amit Didier Drogba jelentett, aki azonban a holnapi találkozót kénytelen kihagyni.

"Sokkal jobban érzem magam" - mondta Evans a Manutd.comnak. "Úgy érzem, jobban összpontosítok és ez az, amire nekem mindig szükségem van, 100%-os összpontosításra, hogy mindig a legjobbat hozzam ki magamból. Az elõzõ szezonban az állandóság hiányzott. Olykor úgy éreztem, jól teljesítek, máskor pedig úgy gondoltam nem úgy teljesítek, ahogy szeretném. Úgyhogy a kiegyensúlyozottságomra szükségem van. Három szezonnal ezelõtt ez volt az egyik legerõsebb pontom. Vannak dolgok, amiken dolgoztam és azt akartam, visszakapjam ezeket."

 


A válogatott szünet után immár a nagy meccsek elkezdtek folyamatosan jönni és a védõ tudja, a Chelsea nehéz ellenfél lesz vasárnap.

"Kemény a szerda-szombat menetrend, ami sokat kivesz belõled, különösen ha részt is veszel mindig. Nagy meccs lesz vasárnap, de nagyszerû szakmai stábunk van, akik mindent megtesznek annak érdekében, hogy tudassák velünk azt, mi a legjobb módja annak, hogy készen álljunk a következõ mérkõzésünkre. Általában lassú kezdõk vagyunk, de a sorsolás miatt már az elején is nagy csapatok ellen játszunk, ami miatt emelni kellett a játékunkon. Nem akarunk rosszul kezdeni és ezzel elõnyt adni más csapatoknak, mint ahogy azt tettük elõzõ szezonjain során."

"Elég õrültség, hogy egyesek leírják a Chelsea-t. Elõzõ szezon elején 4-5 góllal nyerték meccseiket úgy, ahogy most mi tesszük, egyáltalán nem szabad figyelmen kívül hagyni õket."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!