Nani: Megérdemeltük a gyõzelmet

Nani úgy érzi a Manchester United 3-1-es gyõzelme a Chelsea felett megérdemelt volt, mely biztosította, hogy a Vörös Ördögök teljesítménye továbbra is száz százalékos maradjon.


A mérkõzés rengeteg helyzetet hozott az Old Traffordon és Chris Smalling, Nani, valamint Rooney elsõ félidei találatainak köszönhetõen a Vörös Ördögök begyûjtötték mind a három pontot.

 

A Chelsea sok lehetõséget dolgozott ki, hogy visszahozhassák magukat a meccsbe, azonban Nani szerint a Vörös Ördögök megérdemelték a gyõzelmet.

 

"Azt hiszem mindenki egy olyan mérkõzést láthatott, ahol mindkét csapat sok lehetõséget dolgozott ki" - mondta Nani a Sky Sports 1-nek, aki egy bõdületes góllal vette be Petr Cech kapuját.

 

"A Chelsea is sok lehetõséget dolgozott ki, de úgy gondolom a mi teljesítményünk jobb volt, mint az övék és ez az, amiért három gólt is szereztünk."

 

"Megérdemeltük a gyõzelmet."

 

 

A United legjobb szezonkezdetét élvezi Sir Alex Ferguson irányítása alatt és Nani az egész csapat hozzáállását dícsérte, amiért begyûjtötték sorozatban ötödik gyõzelmüket a Premier League-ben.

 

"Azt gondolom nagy munka volt az egész csapattól, nagyon keményen dolgozunk."

 

"Összetett csapat vagyunk, fantasztikus focit játszunk, egy-két érintésekkel és nagyon sok gólt lövünk."

 

"Úgy vélem nagyon fontos, hogy ennyire együtt vagyunk és bizalommal játszunk a mérkõzéseinken."

 

 


SkySports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!