Pat: Javulnunk kell

Patrice Evra figyelmeztetett, a Unitednek annak ellenére is javulnia kell, hogy az idei Barclays Premier League során még pontot sem veszített.


Bár a csapatkapitány örül, hogy a regnáló bajnok nagyon fontos gyõzelmet aratott fõ riválisa felett, ám a bal bekk messze nem volt elégedett a csapat teljesítményével.

"Talán az elsõ eset, hogy nem mi kontrolláltuk a meccs nagy részét" - nyilatkozta az MUTV-nek. "Öt gyõzelem jó rajtnak mondható, de én mindig többet akarok. Örülök a gyõzelemnek, de remélem a kövekezõ bajnokinkon, a Stoke ellen sokkal többet alkotunk és próbáljuk nem siettetni a dolgokat."

"Úgy gondolom, most próbáltuk siettetni a történéseket és túl könnyen eladtuk a labdákat. Emiatt nem igazán vagyok boldog. Örülök viszont, mert sok pozitív dolog is van, ráadásul hármat rúgtunk a Chelsea-nek, de ha bajnokok akarunk lenni és minden meccset meg akarjuk nyerni, a vasárnapinál jobb teljesítményt kell nyújtanunk."

 


Evra elismerte, furcsa mérkõzésen vannak túl, hiszen mindkét fél óriási helyzeteket puskázott el a 3-1-es meccs során.

"A szurkolók egy nagyszerû mérkõzést láthattak" - folytatta a francia védõ. "De elõször játszottam a Chelsea ellen ilyen nyílt mérkõzést. Elég vicces mérkõzés volt, de a végén mi nyertünk. Szerencsénk volt, hogy a szünetre 3-0-val mehettünk, amikor is azt mondtam a többieknek, hogy felejtsük el az elsõ félidõt és a másodikban csapatként játsszunk."

"Olyan volt ez, mint egy ökölvívó meccs, én ütöttem, majd visszaadtad. Minden elismerésem a Chelseaé. Az emberek a Cityrõl és rólunk beszélnek, de mindig azt mondom, a Chelsea a legnehezebb ellenfelünk, ezt láthattad. Nem azért jöttek, hogy kivédekezzék a meccset, hanem támadtak, gólt szereztek és helyzeteket alakítottak ki. Nem hittem el, amikor Fernando Torres lövése nem lett gól. Talán Isten velünk volt."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!