Cleverley csalódottságának adott hangot

A Manchester United középpályása, Tom Cleverley csalódottságáról számolt be sérülése miatt, amely okán megtört megállíthatatlannak tûnt elõrelépése a Premier League legbiztatóbb sztárjai közé.


A 22 éves játékos egy hónapra dõlt ki szeptember elején, és azóta rehabilitációs gyakorlatokat végez, ugyanis Kevin Davies becsúszása keresztszalag sérülést okozott a lábában.

 

Cleverley, aki az elõzõ szezont a Wigannél töltötte kölcsönben, minden idei bajnoki mérkõzésen kezdõként lépett pályára a Bolton elleni sérüléséig, elõtte pedig sokak által dicsért teljesítményt nyújtott csereként a Manchester City elleni Community Shield döntõn.

 

Egyértelmû, hogy fontos szerepet játszik Sir Alex Ferguson hosszútávú terveiben, emellett pedig megszerezhette volna elsõ válogatottságát is a Hollandia elleni barátságos mérkõzésen, azonban a mérkõzés elmaradt a londoni zavargások miatt.

 

Sajnos karriere korábbi szakaszaiban sem kerültek él a sérülések, ugyanis elõbb vállficama, majd súlyos térdproblémája volt, elõbbi a Leicesternél majd a Watfordnál, így egy újabb sérülés, abban a szezonban, amely az áttörést jelentheti számára, igazán nagy bosszúságra adhat okot.

 

Ennek ellenére Cleverley eltökélt, hogy felépüljön sérülésébõl.

 

"Igen, de tovább fogok dolgozni, és remélhetõleg hamarosan visszatérhetek" - válaszolta a saját nevelésû játékos a skysports.com-nak, amikor arról kérdezték, hogy csalódott-e a sérülése miatt.

 

 

A középpályás már kénytelen volt kihagyni a Benfica elleni Bajnokok Ligája csoportmérkõzést, és csak a lelátóról tekinthette meg tegnap, amint társai fontos gyõzelmet aratnak a Chelsea ellen az Old Traffordon.

 

Szinte biztosra vehetõ, hogy Cleverley kénytelen lesz kihagyni, a holnapi Leeds elleni Ligakupa mérkõzést is, de nem lehet ott a Stoke elleni bajnokin, mint ahogy a Basel elleni BL-, és a Norwich elleni Premier League-mérkõzést is.

 

Valószínû forgatókönyv a visszatérésre a Liverpool elleni, október 15-i rangadó lehet, ám így kénytelen lesz nélkülözni õt Fabio Capello is az angol válogatott keretébõl, akikkel majd az október 7-i, sorsdöntõ Montenegró elleni Eb-selejtezõ készülnek majd.

 

Ennek ellenére Cleverley nem akar túlzottan padlóra kerülni sérülésétõl, amelyet megerõsít az arra adott válasza is, hogy miként érzi magát.

 

"Nem olyan rosszul. Csak három-négy hétre dõltem ki."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!