Welbeck kész visszatérni

Danny Welbeck elárulta, miután visszaállt edzésbe, teljesen egészségesnek érzi magát és kész visszatérni, amint Sir Alex felkéri erre.


A csatár remekül kezdte a szezont, ám egy combizom sérülést szenvedett az Arsenal elleni gyõzelem során, amiért néhány mérkõzést kénytelen volt kihagyni.

"A múlt hét végén edzettem kicsit, vasárnap pedig volt egy kis pihenõm, mielõtt hétfõn ismét visszatértem volna" - mondta Welbeck a Manutd.com-nak. "Jól érzem magam."

"Nem ismerem a Leeds elleni csapatot még, de ha felkérnek, készen állok, hogy ott legyek mert egészségesnek érzem magam. em edzenék, ha nem így éreznék."

 


Welbeck nagyon várja a mérkõzést, mely az Elland Roadon kerül megrendezésre és reméli, több utánpótlás játékos is szóhoz juthat ezen a találkozón.

"Nagyon sokat jelentenek ezek a meccsek a klub számára és ha a fiatalok szerepet kapnak ezeken, az nagyon pozitív dolog. Bízom benne, többen is megkapják közülük a lehetõséget, hogy megmutathassák, mit tudnak. Nagyon sok tehetség van a Manchester Unitednél és ha megkapják az esélyt, biztos vagyok benne, hogy meg is mutatják tehetségüket."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!