Carrick erõs csapatra számít a kupában

Sir Alex Ferguson a ligakupát gyakran arra használja fel, hogy fiataloknak adjon lehetõséget. Michael Carrick viszont azzal viccelõdött, a menedzser idén az "öregfiúkat" is beveti a Leeds elleni találkozó során.


Sokat változott a táj az Old Trafford környékén idén. Az eddigi, rekordnak számító szezon start során inkább a fiatalság, mint a tapasztalat dominált, amit Sir Alex nem is akarna megbontani, akinek jól jött a ligakupa, ahol az idõsebbeket is bevetheti.

"A fiatalok az elmúlt hetekben nagyon jól játszottak, a csapat nagyon erõs" - mondta Carrick.

"A csapat változott a Benfica ellen és az egy ideje nem látott tapasztalat jött elõ ismét. Tisztában vagyunk azzal, mit jelent a Leeds meccs. A szurkolók és a rivalizálás miatt ez egy nagy mérkõzés. Biztos vagyok abban, hogy a menedszer egy erõs csapatot állít ki."

Sir Alex nem akarja megismételni azt, amit 2010-ben elkövetett és minek során az akkori League One-ban szereplõ Leeds az Old Traffordon gyõzte le 1-0 arányban a Vörös Ördögöket és jutott tovább az FA kupában.

 


"Az egy rossz nap volt számunkra" - folytatta Carrick, aki nem szerepelt azon a mérkõzésen. "De ez már elmúlt, most arra figyelünk, ami jön. Úgy tippelem, hogy teltház lesz a találkozón, ami kissé forró hangulatot jelent majd."

A United 16-osa csupán csak kétzer volt kezdõ az idei hét mérkõzésük során és reméli, ma este az Elland Roadon lehetõséget kap, de tudja, a menedzsernek lehet más tervei vannak vele.

"Az emberek képesek megfeledkezni rólad, ha egy-két mérkõzésen nem szerepelsz. A menedzser azonban nagyobb képet lát ennél. Játékosként csak bízni kell a menedzserben és amikor úgy látja, te kellesz, lehetõséget ad."

"Néha nagyon zavaró ez, de ha a szezon végén trófeával zársz, az mindent bizonyít. Ez nem azt jelenti, hogy van ilyen, meg van olyan csapat, bárki is áll be, nem fogja gyengíteni a csapatot semmilyen módon. Csupán mást kínálnak fel. Ez pedig egy nagyszerû opció a menedszer számára."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!