Hernandeznek könnyebb sérülése van a vártnál

Javier Hernandez ügynökének állítása szerint ügyfele hétvégén elszenvedett sérülése a várthoz képest kevésbé súlyos, és szerdán már újra edzésbe állhat.


A Manchester United csatára brutálisnak tûnõ, pároslábbal történõ becsúszás áldozata lett a tizenhatoson belül a Chelsea felett aratott vasárnai 3-1-es gyõzelem alkalmával, amelyet követõen Ashley Cole csak sárgalapot kapott.

 

Sir Alex Ferguson a mérkõzést követõen azonnal felhívta a figyelmet az esetre, és azt mondta, hogy várhatóan két hetes kihagyás vár Hernandezre.

 

Voltak olyan félelmek is vele kapcsolatban, hogy akár hosszabb idõre harcképtelenné válhat, ugyanis sokáig nem lehetett egyértelmûen tudni, hogy milyen problémával kell majd kezelni.

 

Azonban a mexikói csatár azóta már átesett az ilyenkor szükséges orvosi vizsgálaton, és ügynöke bejelentette, hogy a sérülés nem több egy 'kisebb zúzódásnál'.

 

Bár a válogatott támadó így sem fog szerepet kapni a mai Leeds United elleni Ligakupa mérkõzésen, másnap már újra edzésbe állhat.

 

 

"Semmiség az egész, ez csak egy zúzódás, semmi több" - kezdte Eduardo Hernandez, a játékos képviselõje.

 

"Úgy tûnt, hogy hosszabb ideig kidõlt a sorból, törésre gyanakodtak az orvosok, ezért végeztek el rajta több, és ezzel együtt hosszabb vizsgálatokat."

 

"Arra számítok, hogy ha minden rendben megy, akkor szerdán már edzésbe állhat."

 

Valószínûleg az eddig jobbára mellõzött Dimitar Berbatov töltheti be a Hernandez kiesésével keletkezõ ûrt a mai Leeds elleni kezdõtizenegyben, de elképzelhetõ, hogy szerephez juthat Danny Welbeck is, aki az Arsenal ellen elszenvedett sérülését követõen játékra jelentkezett menedzserénél.  


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!