Owen élt a lehetõséggel

Azután, hogy lefektette az alapokat a tegnapi, Leeds elleni Ligakupa találkozón, Michael Owen elmondta, minden adandó alkalmat meg kell ragadnia.


A 31 éves támadó a Vörös Ördögök elsõ két gólját szerezte, majd a Sky Sports meccs emberének járó díját is bezsebelte igazán lenyûgözõ teljesítménye után.

"A nyomás adott" - mondta Owen a Sky Sportsnak, miután átvette a legjobbnak járó pezsgõt. "Nem kapsz megfelelõ mennyiségû lehetõséget, de amikor kapsz, meg kell ragadnod és jól kell teljesítened, mert hónapok telhetnek el, mire ismét pályát láthatsz."

"Jó, hogy magamnak és mindenkinek bizonyítottam, még mindig képes vagyok jól játszani. Azon idõszakba érkeztünk, amikor gyorsan jönnek a mérkõzések, így remélhetõleg megoszlanak majd a meccsek."

 


Két igen eltérõ gólja után Owen elismerte, még mindig nõ benne a gólok utáni vágy, ami végigkísérte karrierjét.

"Az egyiket kissé rosszul találtam el, a másik viszont nagyon jól sikerült" - elemezte góljait a támadó. "Elég kontrasztos volt a két gól. Mindig jó gólt szerezni természetesen, ez volt mindig az én játékom az évek során. Persze más területeken is próbálok hozzájárulni a játékunkhoz, örülök, hogy gülokat szereztem."

"Harmincegy évesen még mindig van néhány év bennem. Egész karriered során különbözõ szerepeket kellett játszanod, ahogy most is. Próbálok a fiatalok számára jó példát mutatni, hogy segítsek nekik."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!