Nagy szükség lenne Rióra a hétvégén

Sir Alex Ferguson számít Rio Ferdinandra, mikor a United szombaton a Britanniában lép fel a Stoke ellen.


A Vörös Ördögök védõje idén csak kétszer volt kezõ a United öt bajnokijából és az elõzõ heti, 3-1-re megnyert Chelsea elleni találkozót is kénytelen volt kihagyni vádli sérülése miatt, azonban a Stoke City elleni, idegenbeli találkozón nagy lökést adhat csapata számára.

Az út a Stoke-hoz köztudottan igen kemény. A hazai szurkolók a liga leghangosabbjai, Tony Pulis csapata pedig erõsen fizikális játékot játszik. És bár a Manchester eddig minden mérkõzést megnyert a Britanniában, mióta 2008-ban visszatért a Stoke a legmagasabb osztályba, itt nincs könnyen jött gyõzelem.

 


"Remélem, hogy Rio rendben lesz szombatra" - mondta Sir Alex a United hivatalos oldalának. "Amikor a Stoke-hoz látogatsz, több tapasztalatra van szükséged."

"Rio játszott a Bolton ellen, ami nagyon kellett tapasztalat szempontjából, szóval reméljük, hogy szombatra rendben lesz."

A menedzser már kevésbé optimista a fiatal védõ, Chris Smalling hétvégi játékában, aki szereplése kétséges azok után, hogy a Chelsea elleni bajnokin ágyék sérülést szenvedett.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!