Nani a világ legjobbja akar lenni

A Manchester United portugál szélsõje, Nani abban reménykedik, hogy újabb lépéseket tehet ahhoz, hogy a 'világ legjobb játékosa' legyen ebben a szezonban, miután eddigi legjobb évét futja az Old Traffordon.


Nani úgy érzi, hogy játékát egy új, magasabb szintre emelte az elõzõ szezonban, miután Antonio Valencia térdsérülés miatt a fél szezonon keresztül nem volt bevethetõ, ugyanis így a portugál játékos az általa jobban kedvelt jobb szélsõ posztján tündökölhetett, amellyel így a Premier Leagueban õ végzett a gólpasszlista élén.

 

"Az elõzõ volt a legjobb évem, egyértelmûen tavaly nyújtottam a legegyenletes teljesítményemet" - kezdte a portugál középpályás az Inside Unitednek.

 

"Most abban reménykedem, hogy ez az én évem. A tõlem telhetõ legjobb teljesítményt fogom nyújtani."

 

"Minden mérkõzésen bevethetõ vagyok, 100%-ig biztos vagyok benne, hogy jól fogok teljesíteni, és mindent megfogok tenni érte."

 

"Ez egy nagy esély számomra, hogy megmutassam, többre vagyok képes; hogy jó játékos vagyok, nagyon jó mentalitással."
 

 

Nani fantasztikus formában kezdte a szezont, miután kétszer volt eredményes a Community Shielden, majd megszerezte elsõ bajnoki gólját is az Arsenal földbedöngölése alkalmáva, legutóbb pedig a Chelseat szomorította egy parádés távoli bombával a 3-1-re megnyert rangadón.

 

A válogatott játékos abban reménykedk, hogy tudja tartani formáját szombaton a Stoke City ellen is, ráadásul Ashley Young érkezésével, aki leginkább a baloldalon szeret játszani, a 24 éves luzitán szélsõ ismét kedvenc posztján, az ellenkezõ oldalon játszhat majd.

 

 

Pedig néhány évvel ezelõtt még úgy tûnt, Naninak nincs jövõje Manchesterben.

 

Éppen ezért bármilyen olyan állítás, hogy õ akar lenni a világ legjobb játékosa, hatalmas nevetést vont volna maga után.

 

Most, annak ellenére, hogy még nem jár Lionel Messi és Cristiano Ronaldo szintjén, már nincs olyan messze ettõl.

 

"Van egy álmom: hogy én leszek a világ legjobbja" - tette hozzá.

 

"De nem hagyom, hogy ez megzavarjon. Vannak más prioritásaim is, mint például, hogy trófeákat nyerjek a csapattal."

 

"Remélhetõleg amikor befejezem futballista karrieremet, az emberek azt fogják mondani, 'Nani fantasztikus játékos volt, aki rengeteg címet nyert és megdötött számos rekordot'."

 

"Tudom, hogy megvan hozzá a megfelelõ képességem, hogy bekerüljek a sokak által legjobb játékosoknak tartottak közé, de keményen kell hozzá dolgoznom, hogy ezt megmutathassam." 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!