Fergie: Crouch folyton szabálytalankodott

Sir Alex Ferguson arra utalt, hogy Peter Crouch több szabálytalanságot is megúszott szankciók nélkül, amikor a Manchester United a Stoke City vendégeként 1-1-es döntetlent ért el.


A csatár-óriás fejesével egy pontot otthon tartott a Fazekasoknak a szombat esti, Britannia Stadion béli mérkõzésen, amikor a második félidõben Matthew Etherington szögletét követõen fejelt a United kapujába, ezzel megszakítva a regnáló-bajnok 100%-os formáját az idei Premier League szezonban.

 

Ferguson elismerte a meccs után, hogy csapata számára problémákat okozott Crouch, de messze nem volt elégedett azzal, amilyen módon harcolt a nyurga csatár a labdákért.

 

"Folyton szabálytalankodott. A labdát meg tudja szerezni a magassága miatt, de állandóan a védõkre támaszkodva ugrott fel a labdákért" - mondta Ferguson.

 

"Jó ideje teszi ezt. A bírók tudnak errõl. A gólnál talán fogta Phil Jones-t, mindenesetre jóval fölötte volt."

 

"Nehezen kezelhetõ a levegõben, efelõl nincs kétség."

 

Ferguson nem volt rest, hogy kapusát, David de Geát dicsérje, aki néhány nagyon fontos védést is bemutatott, miután a United vezetést szerzett Nani góljával az elsõ félidõ derekán.

 

"Volt néhány nagyszerû védése az elsõ félidõben, például, amikor a kapufára tolt egy nagy lövést" - mondta a United menedzsere.

 

"Nagyon magabiztos volt. Keresztülúszott a mérkõzésen és mindezt félelmetes nyugalommal tette. Semmi nem zavarta õt."

 

 

A hétvégi eredmények azt jelentik, hogy a Unitedet beérte pontszámban városi riválisa, a City - akik az Evertont verték hazai pályán 2-0 arányban -, azonban a tabella élén még mindig a Vörös Ördögök állnak, köszönhetõen jobb gólkülönbségüknek.

 

A Stoke a mutatott játékuk alapján megérdemelte az egy pontot, amivel összességében Ferguson is egyetért.

 

"Ez két dologból áll" - mondta Ferguson. "Az egyik, hogy nyomás alatt tudtak tartani. A fõ része viszont az, hogy ezt nagyon jól tudtuk kezelni."

 

"Mint várható volt, ha gólt akartak szerezni, ezt egy erõsségükbõl eredõen tudták megtenni a legkönnyebben. Nagyon magas srácaik vannak a csapatban és ezáltal folyamatosan nyomás alatt tudnak tartani."

 

"Ami a támadórészleget illeti, helyenként nagyon jó támadójátékot mutattunk és talán több gólt is szereznünk kellett volna, nem csak egyet."

 

"A döntetlen talán igazságos eredmény. Ez egy olyan hely, ahol nagyon nehéz játszani."

 

"Mindig jól végezzük a dolgunk itt, de talán a változtatások, amiket eszközölnünk kellett, problémát okoztak nekünk a játék egyes elemeiben."

 

"Elégedett voltam a teljesítményünkkel. Nagyon keményen harcoltak a srácok és minden értelemben bajnokként játszottak."

 

 


SkySports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!