Fletcher óvatos a Basellel kapcsolatban

A Manchester United középpályása, Darren Fletcher kijelentette, nem fogják lebecsülni az FC Basel együttesét, amikor a svájci bajnokcsapat holnap az Old Traffordra látogat a Bajnokok Ligájában.


Miután egy idegenbeli döntetlennel kezdték meg a sorozatot a C-csoport legerõsebb ellenfele, a Benfica ellen két hete, a Vörös Ördögök már most hatalmas eséllyel pályáznak a már-már szokásossá váló legjobb 16 közötti helyük kibérlésére.

 

Jövõ hónapban a román bajnok, az Otelul Galati ellen játszanak majd egymás után két mérkõzést, úgyhogy ha a Baselt holnap a szokásos hatékonysággal intézik el Sir Alex Ferguson fiai az Old Traffordon, akkor nagyon nehéz elképzelni, hogy valaki is megállítsa a csoportból a tavalyi döntõst.

 

Azonban a csapat skót középpályása, Darren Fletcher tudja, hogy az élet nem ilyen egyszerû, és szeretné, ha elkerülnék az olyan sokkoló vereségeket, mint amelyet néhány szezonnal ezelõtt mért rájuk a Besiktas.

 

"Ismeretlen ellenfél ellen nagyon óvatosnak kell lenned" - kezdte a 27 éves válogatott játékos.

 

"Természetesen a Benficát ismertük, és ellenük döntetlent értünk el, de a következõ két mérkõzésünkön az ellenfelünk egy kicsit ismeretlen még számunkra. Az emberek ilyenkor azt várják, hogy kényelmesen, sok góllal gyõzzétek le az ilyen csapatokat."

 

"Azonban ez soha nem olyan könnyû, mint azt bárki gondolná."

 

"A Bajnokok Ligájában játszunk, és a múltbeli tapasztalatainkból tudjuk, hogy mennyire nehéz is ez."

 

"Megfelelõ hozzáállással kell pályára lépnünk, és biztosra kell mennünk abban, hogy jól teljesítünk, mert ha megszereznénk a három pontot, azzal nagyon jó helyzetbe kerülnénk."

 

 

A csapat eddig formáját látva a United joggal várhatja önbizalommal a holnapi mérkõzést, azonban Fletcher egyetérte menedzsere, Sir Alex Ferguson nézeteivel, aki szerint a szezonban eddig történtek nem adnak reális képet arról, hogy egy-egy csapat hol tart, és mit lehet tõlük elvárni.

 

"Most már meglehet érteni, hogy a menedzser mire gondolt" - tette hozzá.

 

"Még nagyon korai bármi ilyesmirõl is beszélni."

 

"Csak vissza kell tekintenünk a Chelsea tavalyi, fantasztikus idénykezdetére. Mindenki azt hitte, hogy már nyeregben vannak, és övék lesz a bajnoki cím, de nem így történt." 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!