Fletcher döntõs vágyai

A Manchester United középpályása, Darren Fletcher felfedte eltökéltségét, hogy a Bajnokok Ligája döntõjében játszon, miután személyét az elmúlt pár évben a balszerencse lengte körül a sorozatban.


Fletcher csak a kispadról nézhette végig 2008-ban a Chelsea elleni, gyõztes finálét, míg a következõ évben eltiltás miatt kénytelen volt kihagyni a Barcelona gyõzelmével végzõdõ döntõt, és az ugyanilyen kimenetelû tavalyi döntõben sem lehetett ott, akkor vírusos megfertõzõdése miatt.

 

Idén is favoritnak számít a Manchester United, hogy egészen a májusban, Münchenben rendezendõ fináléig meneteljen, amelyhez elõbb a csoportkörbõl kell kvalifikálniuk magukat, ahol következõ ellenfelük holnap a Basel lesz.

 

Skót középpályásuk, Fletcher azonban nem csak abban reménykedik, hogy a Vörös Ördögök öt éven belül negyedszer is ott lehetnek a legrangosabb európai kupasorozat végjátékában, de 2008 után újra gyõztes csapat tagja lehet.

 

 

"Abból a szempontból, hogy játszhattam-e, a válaszom igen" - válaszolta Fletcher arra a kérdésre, hogy a Bajnokok Ligájában Fortuna istennõ eddig nem bánt vele kesztyûs kézzel.

 

"Hihetetlenül szeretnék játszani egy döntõn, és nyerni is."

 

"Az minden játékostársam célja, hogy újra a döntõben játszhasson. Nagyon eltökéltek vagyunk."

 

Fletcher tudja, hogy a Manchester United legnagyobb erõpróbája az idei szezonban is az lehet, amikor összehozza õket a sors a címvédõ Barcelonával, akik az elõzõ szezonban pont õket gyõzték le a Wembleyben.

 

"A menedzserünk azt említette, hogy mindenki számára a Barcelona legyõzése a lehetõ legnagyobb kihívás Európában. Ha megakarjuk nyerni az idei sorozatot, akkor az csak rajtunk múlik, hogy miként vesszük ezt a kihívást."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!