Carrick: Ez a döntetlen vereséggel ér fel

Michael Carrick szerint nincs mentség arra, hogy a Manchester United játékosai az Old Traffordon elhullajtottak két pontot.


Amikor a Vörös Ördögök 2-0-ra vezettek, még nagyon távolinak tûnt a 3-3-as végeredmény még úgy is, hogy a vendégek a találkozó elején is élénken játszottak.

De míg Carrick azt mondta, a szünetben óva intettek mindenkit, hogy még nincs vége a találkozónak, mégis leadták elõnyüket, sõt a Basel Alexander Frei duplájával és névrokona, Fabian Frei góljával elõnybe is kerültek.

"Kissé sokkoló volt, hogy 2-0-ás elõny után 3-2-es hátrányban találtuk magunkat" - mondta Carrick. "Nincs mentség arra, hogy eldobtuk az elõny. Ez nem ránk vall."

"Amit elvártunk magunktól, hogy menjünk tovább. Hittük, ha helyzetbe kerülünk, gólt szerzünk."

"Szerencsére Ashley Young betalált és a gyõzelemért is mehettünk volna, amikor Berbatovnak volt egy fél helyzete. De talán túl nagy kérés lett volna ez."

Ashley Young kései gólja is mutatja, mennyire akklimatizálódott máris az Aston Villától érkezõ játékos az old traffordi élethez.

"Gyorsan beilleszkedett és mindent magába szívott a klubról és arról, hogyan közelítünk meg dolgokat."

 


A 3-3-as döntetlen után a Vörös Ördögök mindössze két ponttal rendelkeznek a csoportban két forduló után, de a következõ két találkozót Carrick szerint meg kell nyerniük és akkor megnyugodhatnak. Legközelebb az újonc Otelul Galati otthonában lépnek pályára, azt követõen pedig a román csapat látogat az Old Traffordra.

"Nincs világvége, de nem is ideális" - ismerte el a középpályás. "Sokat kell dolgoznunk,de képesek vagyunk megcsinálni."

"Két gyõzelemmel számoltunk a Galatival szemben, szóval ha úgy sikerül megközelíteni ezeket a találkozókat, ahogy szoktuk, akkor le tudjuk gyõzni õket."

"Ma este döntetlent értünk el, de még mindig úgy érzem, mintha kikaptunk volna. De sokáig nem kesergünk ezen, tovább lépünk és visszavágunk. Mert képesek vagyunk erre."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!