Carrick: Kemény munka vár ránk

Michael Carrick elismeri, a Manchester United saját dolgát nehezítette meg, miután ismét csak döntetlent értek el, ezúttal a svájci Basel ellen a Bajnokok Ligája második csoportmérkõzésén.


A svájci gárda percekre volt attól, hogy sokkoló gyõzelemmel távozzanak az Old Traffordról, azonban Ashley Young fejesét követõen 3-3-ra módosult a mérkõzés állása, megmentve ezzel egy pontot a United számára.

 

Azonban a Basel így is a C jelû csoport élén maradt, két mérkõzésen elért négy pontjukkal, míg Sir Alex legénységének csak két pontja van és Carrick elmondta, a csapat számára "nincs mentség", amiért 2-0-ás vezetésüket eldobták.

 

"Ez nem a világ vége, ugyanakkor nem ideális számunkra és a saját dolgunkat nehezítettük meg, azonban képesek vagyunk a feladat elvégzésére."

 

"Valóban nincsenek kifogások - azt mondtuk a félidõben, a mérkõzés még nem ért véget."

 

"Kicsit sokkoló volt magunkat 3-2-es hátrányban találni a 2-0-ás vezetés után. De nincs mentségünk arra, hogy eldobtuk az elõnyt. Ez nem a tõlünk megszokható teljesítmény volt és biztos vagyok benne, ez csak egyszeri alkalom volt, vissza fogunk vágni."

 

 

Carrick is lerótta tiszteletét Young felé, aki az Aston Villából való átigazolását követõen most debütált a Bajnokok Ligájában és az õ fejese ért egy pontot a United számára, melyet a mérkõzés végén jegyzett.

 

"Azt várjuk el magunktól, hogy a mérkõzés végéig megyünk elõre és ha lehetõség adódik, betalálunk" - mondta Carrick.

 

"Köszönhetõen Ashleynek ez sikerült és a végén meg is nyerhettük volna a mérkõzést, amikor Berba elõtt volt egy fél helyzet. De ez talán túl nagy kérés lett volna."

 

"Ashley gyorsan beilleszkedett és mindent magába szívott a klubbal kapcsolatban, azt is, ahogy mi megközelítjük a dolgokat. Õ egy színes egyéniség, a mérkõzés végén is ment elõre és megkapta érte jutalmát."

 

Sir Alex már kifejezte aggodalmát a Basel elleni botlásról és a védelem most sem állt biztos lábakon, épp úgy, mint a hétvégén a Stoke City ellen, azonban Carrick magabiztos, hogy a Premier League bajnoka vissza fog térni a helyes útra szombaton a Norwich ellen.

 

"Nincs kétségem afelõl, hogy készen állunk arra a mérkõzésre" - mondta.

 

"Nem mondom, hogy bármilyen értelemben is könnyû lesz, de remélhetõleg jó teljesítménnyel tudunk majd elõrukkolni és megszerezzük a gyõzelmet."

 

 


SkySports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!