Fergie a sérültek felépülésében reménykedik

Sir Alex Ferguson abban reménykedik, hogy a válogatott mérkõzések miatti szünet lehetõséget ad számukra, hogy sérültjeik felépüljenek, és újra számíthasson rájuk a kezdõcsapat kijelölésénél.


A Vörös Ördögök felnõtt csapatában szereplõ játékosok nagy része a világ mindenféle része felé veszik az irányt ezen a héten, hogy csatlakozzanak hazájuk válogatottjához.

 

Ennek ellenére lesz néhány ismerõs arc a carringtoni edzõbázison az elkövetkezendõ napokban is.

 

Ugyanis az olyanok, mint Chris Smalling, Tom Cleverley és Nemanja Vidic arra használhatják a válogatott szünetet, hogy erõnléti állapotukban minél nagyobb javulást álljon be.

 

Vidic még a nyitófordulóban, a West Bromwich Albion elleni bajnoki mérkõzésen szenvedett térdsérülést, így azóta nem bevethetõ, míg Chris Smalling és Tom Cleverley lábfej problémájukon próbálnak túljutni.

 

Sir Alex Ferguson nagyon szeretné, ha a trió újra játékra jelentkezhetne, amikor csapatával október 15-én az õsi rivális Liverpoolhoz látogatnak a Premier League következõ fordulójában.

 

Azonban teljes mértékig tisztában van vele, hogy az Anfield Road nem az a hely, ahol kísérletezni lehet gyenge erõnléti állapotban lévõ játékosok játékba lendítésével, és elárulta, hogy a fentebb említett triónak meg kell gyõznie róla, hogy rászolgálnak arra, hogy ezen a fontos összecsapáson szerepet kapjank.

 

 

"A legfontosabb az, hogy elvégezzék a dolgukat, mielõtt a válogatott mérkõzések miatti szünet véget ér" - kezdte a skót menedzser a MUTV-nek.

 

"Tényleg nagyon szeretnénk, ha számíthatnánk Vidicre, és Cleverleyre, amihez nagyon kemény munkát kell, hogy végezzenek, csakúgy, mint Smallingnak, hiszen csak így kerülhetnek olyan szintre, hogy játszhassanak az Anfielden."

 

"Nem mehetsz oda olyan játékosokkal, akik csak félig vannak megfelelõ állapotban, és csak most térnek vissza a sérülésükbõl."

 

"Olyan játékosokra van ilyenkor szükség, akik maximálisan képesek koncentrálni, és feltudják venni a versenyt erõléti állapotban, és formában."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!