Hat pont kell

Sir Alex Ferguson az Otelul Galati elleni mindkét BL összecsapást meg akarja nyerni annak érdekében, hogy kissé feledtetni tudja a Basel elleni 3-3 során történteket.


A svájci bajnok ellen elhullajtott pontok még mindig bosszantják a Vörös Ördögök menedzserét, aki szerint a csoport egyre szorosabb és nehéz ebbõl a csoportból továbbjutni. A román csapat elleni két találkozó akár a kiesési szakasz közelébe is repítheti a Unitedet. Korábban az új román nemzeti stadion gyepszõnyegére rengeteg panasz érkezett, ám Sir Alex Ferguson elégedett a pálya talajával.

"Az hiszem önteltek lettünk a gyors 2-0 után és nem fordítottunk elég figyelmet a védekezésre" - emlékezett vissza Ferguson, amikor a Basel elleni találkozóról kérdezték. "De megmentettük, ez a lényeg."

"Talán ez volt a legjobb, ami történhetett, hiszen ébresztõt fújtak nekünk, de még sikerült megmenteni valamit. Meg kell nyernünk mindkét összecsapást [a Galati ellen] és remélhetõleg erre képesek is vagyunk. Miküzben a másik két csapattal kapcsolatban remélünk egy-két dolgot - mindkét meccsükön döntetleneznek, vagy egyikük nyerje mindkettõ összecsapást. Nem akarjuk, hogy mindketten megnyerjenek egy meccset, mert nagyon szoros lenne a csoport utána."

 


Ismeretlen ellenféllel kell szembenéznie a Unitednek, de a Fõnöknek sikerült megcsinálnia házi feladatát a BL újonc román bajnokkról.

"Fogalmam sem volt róluk" - mondta Fergie. "Megváltoztatták nevüket, mint sok európai csapat, de soha nem hallottam róluk."

"Sokat tudunk róluk, ami elég is. Az összes videó megvan róluk, de a legfontosabb azt hiszem, hogy kijavították a pályát. Úgy tûnik minden rendben van vele és a szabályoknak megfelelõ. Nemrég Howard Webb vezette ott a Franciaország elleni EB selejtezõjüket, majd jelentette, hogy a pálya alkalmatlan, amit azóta megváltoztattak."

"Még mindig a kezünkben van a sorsunk és képesek vagyunk megnyerni a meccseket. Meg kell nyernünk ezt a két összecsapást, mert egyelõre csak 2 pontunk van, a Baselnek és Benficának pedig négy."

"Egyik szememmel a Cityre figyelek már, de öt nap lesz a városi derbiig, így vasárnapik könnyedén felkészülünk."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!