Carrick ízlelgeti a három pontot

Michael Carrick dicsérte csapatát, hiszen jól elvégzett munka után sikerül legyõzniük a trükkös akadályt jelentõ Otelul Galatit a Bajnokok Ligájában.


A United középpályása örül a három pontnak és felszólította csapattársait, hogy a keddi 2-0-ás gyõzelem után a maradék három találkozójukat is meg kell nyerniük a C csoportban.

"Nagyon darabos volt a játék. Néha jól ment, máskor meg nem annyira" - mondta Carrick. "Kemény meccsre számítottunk. Egyesek azt várják, hogy idejövünk, könnyedén lövünk sok gólt, de mi tudtuk, hogy kemény meccs lesz."

"Türelmesnek kellett lennünk és végül összejött. Örülünk a három pontnak. Nagyon kellett már ez a gyõzelem, remélhetõleg a lendületet fenn tudjuk tartani."

Carrick kiemelkedõ teljesítményt nyújtott és a mérkõzés legjobbja esélyese is volt a bukaresti Nemzeti Stadionban mutatottak alapján. A középpályán remekül együttmûködött Andersonnal, ráadásul rövid ideig a védelem közepén is kénytelen volt játszani, miután Nemanja Vidicet kiállította a játékvezetõ, mely döntést a középpályás szigorúnak vélt.

 


"Igen kétes kiállítás volt, csalódottak vagyunk ezért. De szerencsére sikerült az egyik srác nagyon tisztességes, kapura tartó lövését blokkolnom utána."

"Azt gondoltam, lehet tovább kell középsõ védõt játszanom, de a Fõnök változtatott és elég kényelmesen hoztuk a meccset, ráadásul újabb gólt szereztünk."

A figyelem immár a vasárnapi városi derbire fordul, mely egy mozgalmas hét tetõpontja lesz mind a United, mind Carrick számára azok után, hogy hétvégén Liverpoolban döntetlent játszottak a Vörös Ördögök, majd hosszú utat tettek meg Romániába.

"Természetesen egy hatalmas meccs lesz. Elég szoros hét ez, de az elsõ két meccs rendben lezajlott, reméljük jól tudjuk lezárni ezt a hetet."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!