Fergie Mancinit dicsérte

A vasárnapi városi derbi elõtt Sir Alex Ferguson kollégáját, Roberto Mancinit dicsérte.


A United menedzsere csodálta, ahogy a Manchester Citynél kezelték Carlos Tevez által kirobbantott helyzetet.

"Mancini nagyszerû volt" - nyilatkozta Sir Alex. "Megmutatta bátorságát és fantasztikusan tette a dolgát. Az egész a menedzser döntéshozataláról és a helyzet kezelésérõl szól. Arra összpontosul minden, mi történik majd Tevezzel, de Mancini jól tette a dolgát."

 


"A menedzseri feladat manapság igen összetett dolog, hiszen különbözõ típusú játékosokkal kell foglalkozni. Sokuk erõsen függ ügynökeiktõl, akik elintéznek nekik mindent, bevásárolnak, intézik az utakat, polírozzák a cipõiket. Egyes ügynökök megbízhatóak, de vannak akik uralják a játékosok életét. Tehát a menedzsment nem könnyû feladat jelenleg. Másabb, mikor elkezdtem ezt a munkát. Sokkal nehezebb."

A Fõnök tisztában van azzal, hogy a tavalyi FA kupa elõdöntõben aratott City gyõzelem nagyobb hitet adott Manchester kék felének, ezáltal a City kihívást jelenthet a bajnoki címre is.

"Fordulópont volt ez, mert 35 év után nyertek egy trófeát. Mindannyiunk életében van egy pont, amikor azt mondjuk, ez más élet már, legyen az új munka vagy éppen lottó nyeremény miatt. Mindenkinek van ilyen pont az életében, amikor hasonló történik."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!