Fergie gyõzelemre számít

Sir Alex Ferguson nem akar kezdõcsapatán sokat változtatni a szerdai, Otelul Galati elleni Bajnokok Ligája találkozó elõtt.


A Vörös Ördögök három forduló után 5 ponttal állnak a C csoportban, amit mindenképpen nyolc pontra akarnak emelni a román bajnok elleni összecsapást követõen.

Az elõzõ fordulóban Romániában Wayne Rooney büntetõivel nyert a United 2-0 arányban és ha szerdán is begyûjtik a 3 pontot, úgy nagyon közel kerülnek ahhoz, hogy bejussanak az egyenes kieséses körbe.

"Nem hiszem, hogy sok változás lesz" - tárta fel a menedzser. "Talán kettõ vagy három, nem több."

"Meg kell nyernünk a szerdai meccset. Otthon játszunk, ahol gyõzelmet várok és ha megtesszük, akkor kezünkben lesz a sorsunk a Benfica elleni hazai mérkõzésig."

"Arra számítok, hogy a Benfica legyõzi a Baselt és akkor a portugálok elleni hazai mérkõzés lesz számunkra a döntõ fontosságú."

 


Sir Alex tudja, hogy a Galati egy kellemetlen ellenfél, akik a 2-0-ás vereségük alkalmával is okoztak problémát a United védelmének.

"Miután néztem õket tudtam, hogy senki nem tud könnyú meccset játszani velük. A Benfica és a Basel elleni meccsük is nagyon szoros volt, ahogy velünk is."

"Nagyon jól szervezett, remekül védekezõ csapat, akik ránk voltak ragadva. A második félidõben több nagyon agresszív becsúszást is tettek. Nehéz mérkõzés volt, de azt hiszem, a szünet után elég sokat javultunk."

"Rengeteget birtokoltuk a labdát, de olykor, ha idegenben jó a labdabirtoklásod, akkor biztonsági játékot játszhatsz. Ezt tettük az elsõ félidõben és néha a labdatartásunknak semmi eredménye nem lett. Áma második félidõben sokkal több problémát okoztunk már nekik, különösen Nani és Anderson voltak igazán jók a fordulás után."

"Örvendetes volt az eredmény. Amikor Vidic megkapta a piros lapot, õk pedig elõre köldtek magas embereket, volt körülbelül tíz perc, amikor igen jól kellett védekeznünk, hogy a labdát távol tartsuk a kapunktól. De végül kényelmesen fejeztük be a mérkõzést."

Megnyerni a csoportot azért is lenne fontos, mert olyan csapatok vannak jelenleg saját csoportjuk elsõ helyén, mint Real Madrid, Inter és Bayern München.

"Mindig jobb elsõ helyen végezni, mint másodikon" - folytatta Fergie. "Miután a Galati ellen lejátszottuk a mérkõzést, ismét hazai környezetben játszunk és a Benficát remélhetõleg nyolc ponttal várjuk. Az nagyon fontos meccs lesz." 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!