Cleverley kihagyja a Galati elleni meccset

Tom Cleverley visszatérése sérülésébõl két mérkõzésre redukálódott, ugyanis hírek szerint az Everton ellen olyan sérülést szenvedett újból, amely okán ki kell hagynia a holnapi, Otelul Galati elleni Bajnokok Ligája mérkõzést.


Sir Alex Ferguson emellett azzal is számol, hogy egy újabb, nagy jelentõségû Premier League mérkõzésen, a szombaton a Sunderland ellen sem vetheti be középpályását. A Vörös Ördögök sokoldalú védõje, Chris Smalling már a múlt héten kiderült, hogy akár egy hónapig is harcképtelen lehet, miután törést találtak lábfejében.

 

"Cleverley nem fog játszani holnap" - jelentette be Sir Alex szokásos, mérkõzés elõtti sajtótájékoztatóján.

 

"Nem súlyos, de olyasfajta sérülés ez, ami szombaton egy picit rosszabbra fordult. Hosszabb távon gondolkodunk, és mivel biztosak akarunk lenni, hogy a késõbbiekben számíthatunk rá, ezért nem kockáztatjuk meg, hogy most játszik, és balul sül el a dolog. Azt hiszem, hogy a szombati meccset is ki fogja hagyni."

 

"Rafael visszatért, azonban Chris Smalling és Ashley Young továbbra is sérültek. Van néhány hosszú ideje húzódó sérüléssel bajlódó játékosunk, de remélhetõleg a többségük már a visszatérés útján jár. Holnap kell majd egy-két változtatást eszközölnünk a csapatunkon, de remélhetõleg így is elég erõsek tudunk lenni."

 

Smalling sérülése, illetve Nemanja Vidic két mérkõzéses eltiltásának kezdete miatt Rio Ferdinand ismét szerepet kaphat a csapat hátsó alakzatában. A csapat szerb csapatkapitányát az elõzõ fordulóban, az Otelul Galati elleni, két héttel ezelõtt játszott idegenbeli mérkõzésen állították ki azonnali piros lappal.

 

 

"Természetesen Vidic szombati teljesítménye [az Everton] ellen kiváló volt" - tette hozzá a skót menedzser.

 

"Kissé balszerencsés volt, hogy kiállították Romániában. Megtudom érteni a bíró döntését, mert túl magasan volt a lába. Kicsit magasabban volt a lába, mint kellett volna, és balszerencsénkre ezért holnap hiányozni fog. Rio fog a helyébe lépni, és játszani holnap, ezzel semmi probléma nincsen."



Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!