Park: A derbi már távoli emlék

Park Ji-Sung magabiztos, hogy a Manchester United városi derbin elszenvedett csapását már elfelejtették a csapaton belül, és elõre tekintenek.


A bajnoki címvédõ visszatalált a gyõzelem útjára, miután a hétközi Ligakupa mérkõzésen 3-0-s, magabiztos gyõzelmet arattak az Aldershot felett, majd kemény küzdelemben idegenben harcoltak ki 1-0-s sikert az Everton elleni bajnokin.

 

A Vörös Ördögök házatáján most már mindenki a szerdai, Otelul Galati elleni Bajnokok Ligája mérkõzésre koncentrál, ahol egy esetleges gyõzelemmel újabb lépést tehetne a csapat a kieséses szakaszba való továbbjutáshoz.

 

"Nagyon fontos volt számunkra, hogy a City elleni vereséget követõen újból rátérjünk a gyõztes útra" - kezdte a dél-koreai középpályás.

 

 

"A Fõnök elmondta, hogy története során a klub mindig túltette magát a rossz eredményeken. Bíztatott minket, hogy játszunk, és legyünk magabiztosak."

 

"Meg kellett mutatnunk ezt, a játékosoknak pedig keményen kellett harcolniuk, hogy megnyerjük a mérkõzést (az Everton ellen), ehhez pedig nagyszerû eltökéltségrõl tettünk tanúbizonyságot."

 

"A Goodison Parkban mindig nagyon kemény mérkõzéseket játszunk, mindig nehézséget okoznak nekünk. De meg kellett nyernünk a mérkõzést."

 

A szezon kezdetén repülõrajtot vett a Manchester United, ám ez a forma októberben igencsak hanyatlásba kezdett, ám az elõttük álló relatíve könnyebb sorsolás okán Park arra számít, hogy újból a korábbi magasságokba emelkedhet a csapat.

 

"Nagyon fontos, hogy javítsunk teljesítményünkön a hátralévõ mérkõzéseken. Remélhetõleg folytatni tudjuk azt a játékunkat, amit a múlt héten mutattunk." 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!