Vidic boldog, hogy visszatérhetett

A Manchester United csapatkapitánya, Nemanja Vidic magabiztos, hogy újra legjobb formájába képes lendülni hosszantartó sérülését követõen.


Vidicet vádlisérülése miatt kellett lecserélni a bajnoki idénynyitó West Bromwich Albion elleni mérkõzésen még augusztusban, majd visszatérésekor azonnali piros lappal kiállították két héttel ezelõtt az Otelul Galati elleni Bajnokok Ligája csoportmérkõzésen.

 

Ezt követõen a lelátóról szemlélhette, ahogy társaira megsemmisítõ 6-1-es vereséget mér a Manchester City az Old Traffordon rendezett városi derbin, de azóta két egymást követõ gyõzelemhez segítette a Vörös Ördögöket a múlt héten, elõbb az Aldershot, majd az Everton ellen is idegenben.

 

Az egykori szerb válogatott játékos boldog, hogy újra megfelelõ erõnléti állapotban van, és elárulta, hogy korábban még soha nem kellett kihagynia ennyi idõt sérülés miatt.

 

A csapatkapitány elmondása szerint elégedett volt a United teljesítményével hiányzása alatt, de most már az szeretné, ha õ is hozzátudna tenni a klub sikereihez ebben a szezonban.

 

 

"Ilyen sokáig még soha nem voltam harcképtelen" - kezdte Vidic.

 

"8 hetet kellett kihagynom, és ez nagyon nehéz idõszak volt számomra."

 

"Nagyon vágytam arra, hogy ott lehessek a csapatban, de végül is jól teljesítettünk, úgyhogy nem volt akkora nyomás rajtam, hogy visszatérjek és mindenképpen játszak."

 

"Ez sokat segített. Most már jól érzem magam. Most már nem érzem semmilyen fájdalmat, ami a legfontosabb dolog."

 

"Most már továbbléptem, és megpróbálom mérkõzésrõl-mérkõzésre visszanyerni régi formámat, és segíteni a csapatot elérni a kitûzött célokat." 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!