Rooney örül a középpályás szerepnek

Wayne Rooney elmondta, nem volt problémája abból, hogy az Otelul Galati elleni Bajnokok Ligája mérkõzésen a középpálya közepén kellett szerepelnie.


Antonio Valencia korai gólja után egészen a mérkõzés 87. percéig kellett várni az újabb gólra, amikor Rooney lövése Cristian Sarghin megpattanva jutott a vendégek kapujába.

Az angol játékos lenyûgözõen teljesített azok után, hogy Sir Alex Ferguson egy számára szokatlan, középpályás szerepkörbe tette a megszokott támadó poszt helyett.

"Fiatalabb koromban többször játszottam ezen a poszton, ahol sok labdát kapok, ma este pedig védekezést is jól megoldottuk. A menedzser megkért, hogy ezt tegyem, én pedig boldogan megteszem" - nyilatkozta Rooney a Sky Sports HD2-nek.

"Korábban is elmondtam, elég jó futballistának érzem magam ahhoz, hogy a pálya bármely pontján szerepeljek."

 


"Nem vagyok beképzelt, de érzem, hogy képes vagyok erre és ha a menedzser azt akarja, hogy ott játszak, akkor én minden probléma nélkül megteszem."

"Jöttünk és elvégeztük a munkánkat ma este. Tudjuk, hogy a Bajnokok Ligájában nincsenek könnyû mérkõzések, jól védekeztek és nagy nyomást helyeztek ránk, ami kissé meglepõ volt."

"De 2-0 lett és tudjuk, ha a következõ hazai mérkõzésünket megnyerjük, a csoportot is megnyertük azzal."

A második találtról ennyit mondott: "Azt hiszem, az enyém!"

"Volt egy lövésem, amit a srác biztosan nem akar majd öngólnak betudni, de majd meglátjuk. Jó volna megkapni, de meglátjuk, hogyan döntenek."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!