Evans: Ferguson maga a United

Jonny Evans elárulta, nem tudja elképzelni a Manchester Unitedet Sir Alex Ferguson nélkül.


 A Vörös Ördögök menedzsere vasárnap újabb mérföldkõhöz érkezik pályafutásában, hiszen immár 25 éve lesz annak, hogy 1986. november 6-án leült a Manchester United kispadjára.

Az Old Traffordon töltött ideje alatt Sir Alex segített abban, hogy a United egy nemzetközi márkává váljon és azóta is egyre csak növekedjen.

Evans elismeri, elõbb-utóbb eljön az a nap, amikor a menedzser feláll a kispadról és a 23 éves védõ - aki csak Fergusont ismeri személyesen a United menedzserek közül - furcsának fogja tartani, ha majd valaki más ül majd a pálya mellett.

"Nem hiszem, hogy bárki el tudja képzelni, milyen lesz az, amikor más ül majd a 'lövészárokban'. Egész életemben United szurkoló voltam. Õ az egyetlen menedzser, akit ismerek. Furcsa lesz nélküle a klub. Övé az az ülés" - mondta az északír válogatott hátvéd.

 


"Soha nem utalt arra, hogy megállna. Ugyan mit csinálna? Beutazhatja a világot, de biztos vagyok abban, hogy sokkal szívesebben ül az Old Traffordon."

Evans a United akadémiájának egy jó példája, akit - és még sok csapattársát - Fergusonnal való közeli együttmûködés segített, hogy olyan játékossá és emberré váljon, amilyen ma valójában."

"Az emberek elég sokszor használják az 'apa-figura' frázist, de egy nagy és kemény világ van kint, melynek bizonyos szakaszaiban a saját lábadon kell állnod."

"Õ mindig ott van, ha szükséged van rá, de én nem vagyok az a típus, aki bekopogtat az irodájának ajtakán, hogy a vállán sírjak, ha éppen nem mennek legjobban a dolgok."

"Amiben rendkívül jó, hogy hagyja az embeeket, saját maguk találják meg, hogyan kezeljenek egy adott problémát. Mindig nem gondoskodhatnak rólad mások, ez pedig arra késztet, hogy férfivé válj."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!