Fletcher a szárnyaló Hattyúkat élteti

Darren Fletcher a Swansea Citynél állandóan jelenlévõ támadó szándékot dicsérte a Manchester United történetének elsõ Walesben rendezendõ Premier League mérkõzése elõtt.


A Vörös Ördögök középpályását lenyûgözte az ebben a szezonban a Liberty Stadiumban hétrõl-hétre látható futball, ahol nem mellesleg a Brendan Rodgers vezette újonc alakulat öt hazai mérkõzésén eddig még nem talált legyõzõre. Összességében a Hattyúk az eddig megszerezhetõ 33 bajnoki pontból 13-at kasszíroztak be.

 

"Ez mindannyiunk számára új élmény lesz. Õk az elsõ walesi csapat a Premier Leagueben, és hozzájuk látogatni hatalmas élményt fog jelenteni" - kezdte a skót játékos a Manutd.com-nak.

 

"Tapsot érdelem a Swansea City azért a futballért, amit eddig ebben a szezonban produkálnak. Amíg a válogatottnál voltam az elmúlt napokban, rengeteg csapattársammal beszéltem, akik már játszottak ellenük, és mind azt emelték ki, hogy a Swansea milyen jól tartja meg a labdát."

 

"Szépen játszák a futballt, és igazi kuriózumot jelentenek, mióta felkerültek a Premier Leaguebe. Hatalmas kihívás elé nézünk ezért szombaton."

 

"Biztos vagyok benne, hogy ez a mostani egy olyan párosítás lesz a Swanseanak és szurkolóiknak, amelyrõl már évek óta álmodoztak. A walesi szurkolók mindig is szenvedélyesek voltak, és biztos vagyok benne, hogy tele lesz a stadionjuk, úgyhogy fantasztikus hangulat vár majd minket."

 

 

A szombati mérkõzés a korábban említettek mellett arra is kiváló lehetõséget biztosít Fletcher számára, hogy találkozzon egykori Unitedes csapattársával, Alan Tate-tel (a képen), akinek hét évvel ezelõtt ért véget manchesteri karriere, amikor két sikeres kölcsöndidõszak után végleg az akkor még az angol negyedosztályban szerénykedõ Swanseahoz igazolt.

 

"Nagyszerû lesz újra látni régi barátomat, Alan Tate-et, akivel még az akadémiai csapatban játszottunk együtt" - emlékezett vissza.

 

"Néhány évvel idõsebb volt, mint én, ezért mindig odafigyelt rám, és biztosított, hogy minden rendben lesz, amikor elõször jöttem Manchesterbe."

 

"Erre mindig emlékezni fogok vele kapcsolatban. Jelen pillanatban egy nagyon súlyos sérülésbõl van felépülõben, és minél elõbb bevethetõ lesz, annál jobb lesz a Swansea Citynek, mert õ egy remek játékos."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!