Berba még egy évig biztosan marad

Sir Alex Ferguson megerõsítette, a Manchester United kész arra, hogy aktiválja a bolgárral kötött szerzõdésben szereplõ záradékot.


A rekord összegért vásárolt Berbatov idén korlátozott mennyiségû lehetõséghez jutott, mivel Javier Hernandez és Danny Welbeck szerepelnek jelenleg Ferguson terveiben.

Ez odáig vezetett, hogy találgatások jelentek meg arról, hogy a skót szakember januárban átadólistára teszi a 30 éves csatárt, akiért legújabban állítólag az orosz Anzhi Makhackala érdeklõdik.

Azonban a United menedzsere ragaszkodik ahhoz, hogy ilyen nem történik meg, sõt inkább azon dolgozik, hogy a szerzõdésben szereplõ plusz egy évet aktiválják.

 


"Dimitar még mindig a gondolataimban szerepel" - mondta Sir Alex. "Olvastam néhány dolgot, de abszolút semmi okom nincs, hogy elengedjem õt."

"Õ egy kiemelkedõ labdarúgó és adni fogunk neki egy extra évet."

"Nem volt szerencsés számára, hogy tavaly Javier Hernandez kiemelkedõ formában teljesített, de õ (Berbatov) nagy szerepet játszik és nagyon jól teljesít edzéseken."

"Nincs egy rossz szava sem. Nagyszerû profi a srác és boldogok vagyunk, hogy itt van."

"A mai idõkben szükséged van néhány jó csatárra. Ha visszanézünk 1999-re, négy csatárunk volt. Mindannyiuk kivették a részüket. Pontosan ez történik ma is."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!