Owen nem bánt meg semmit a Unitednél

Michael Owen 'imádott eddig minden percet', amit a Manchester Unitednél töltött, és kifejezte maradási vágyát az Old Traffordon, egészen karriere végéig.


Miután ebben a szezonban csak egyetlen alkalommal lépett pályára kezdõként a Premier Leagueben, és egy súlyosabb sérülés miatt megint heteket lesz kénytelen kihagyni, ezért elmondható, hogy Michael Owen pályafutása kiszámíthatatlan, mióta Manchester vörös felébe igazolt.

 

Azonban Owen optimista maradt azt illetõen, hogy még hosszú jövõ vár rá Vörös Ördögként, és így újabb, egy éves szerzõdést írhat alá jövõ nyáron.

 

"Nem hiszem, hogy ugyanolyan leszek, mint Giggsy, és még a 30-as éveim végén is játszani fogok, de még egyértelmûen van bennem két, három, vagy esetleg négy év, attól függ" - kezdte a 31 éves támadó a Soccer Saturdayben.

 

"Nagyon szeretnék a Manchester Unitednél maradni. Ez lehet, hogy nem reális elképzelés, mert a Man United a világ egyik legjobb csapata és mindig vannak fiatal játékosok, akik feljebb lépnek és persze itt vannak a sokak által ismert klasszisok is, úgyhogy bár szeretném ha ez létre jöhetne, de ehhez azonban kicsit többet, egy kicsit még többet kellene játszanom."

 

 

"De már néhány alkalommal beszéltünk ezekrõl a témákról a menedzserrel, úgyhogy újra le fogunk ülni a szezon végén és megvitatjuk, hogy meddig jutottunk, de eddig minden egyes percét imádtam az itt létemnek."

 

"Az a döntésem, hogy a Manchester Unitedhez igazolok, annak az idõszaknak a kezdetén történt meg, amikor elfogadtam magamban, hogy 'Oké, nem fogok minden héten játszani, de magasan szeretném tartani a minõségi szintet, és a legjobb játékosokkal szeretnék együtt edzeni'. Amikor ilyen fantasztikus csapatban, és ilyen remek stadionban illetve szurkolók elõtt játszhatok egy hihetetlen menedzser kezei alatt, akkor az egészen elképzelhetetlen magasság."

 

"Rengeteg mindent vártam ettõl a lépéstõl, és szerintem azok az emberek elég nagyot hibáznak, akik úgy gondolják, hogy egy, a bajnokságban alacsonyabban jegyzett csapat hívását kellett volna elfogadnom, amikor a Manchester United is hívott."

 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!