Rooney játéka kérdéses a Benfica ellen

Wayne Rooney kihagyta a Manchester United hétfõ reggeli edzését a keddi, nagy jelentõségû Benfica elleni Bajnokok Ligája csoportmérkõzés elõtt.


Egy esetleges gyõzelemmel a Manchester United pole pozícióba kerülje a C-csoport elsõségének megszerzéséért, azonban elképzelhetõ, hogy mindezt talizmánnak számító csatáruk nélkül lesznek kénytelen megpróbálni.

 

Az angol válogatott csatár bár végig játszotta a Swansea City elleni bajnokit, és arra lehetett számítani, hogy kedden is pályára lép a Bajnokok Ligájában a tavalyi portugál ezüstérmes ellen.

 

Egyelõre a Manchester United részérõl még nem kommentálták azt a találgatást, miszerint Rooney kihagyja a mérkõzést, ám elképzelhetõ, hogy Sir Alex Ferguson hétfõ délutáni sajtókonferenciáján beszélni fog a dologról.

 

 

Szintén kihagyta a mai edzést az észak-ír válogatott Jonny Evans, ami nem túl jó elõjel, fõleg, hogy esélyes lett volna arra, hogy pályára lépjen, miután Rio Ferdinand mostanában nem nagyon szokott egymás után kétszer a kezdõben helyet kapni, márpedig a Swansea City elleni bajnokit végig játszotta.

 

Chris Smalling és Danny Welbeck is kihagyta a csapat hétvégi walesi túráját sérülés miatt, ma pedig külön edzettek társaiktól, amely egyrészt bíztató jel lehet, másrészt pedig Ferguson korábban azt nyilatkozta, hogy Smalling bevethetõ állapotban lehet keddre.

 

Evans és Rooney valószínû hiányzása mellett egy jó hír is jut a United szimpatizánsainak, ugyanis Patrice Evra rendes edzésmunkát végzett, miután kilábalt vírusos megbetegedésébõl.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!