Sir Alex a sérültekkel foglalkozik

Sir Alex Ferguson elismeri, hogy idén a sérülések megzavarták a United csapatát, de elfogadja, hogy ez a játék szerves része.


A Citytõl elszenvedett 6-1-es vereségre a Vörös Ördögök sorozatban öt gyõzelemmel reagáltak, ráadásul gólt sem kaptak ezalatt, de még mindig szembe kell nézniük bizonyos kritikákkal, hogy nem játszanak olyan izgalmasan, ahogy a szezon elején tették.

A Fõnök tudja, hogyan lehet megnyerni a Barclays Premier League sorozatát és boldog azzal, ahogy a regnáló bajnok játszik.

"Úgy vélem, a szezon elején néhány változtatást eszközöltünk a csapaton" - magyarázta Ferguson. "Tom Cleverley és Chris Smalling sérülést szenvedtek, ahogyan az elsõ mérkõzésen Rio Ferdinand és Nemanja Vidic is. Tehát volt néhány be nem tervezett változtatásunk."

"A felkészülési szezonban mindenki friss és egészséges volt, az amerikai túra alatt sem sérült le senki, majd jön egy seregnyi sérülés. Ami bár nagy mértékben nem zavar össze minket, a csapat egyensúlyára idõnként kihat."

 


"Néha újra kell gondolnunk, milyen csapattal kell kiállni, hogy megnyerjük a meccset, néha pedig amikor a csapat lendületben van, nem kell emiatt aggódni. Volt néhány kérdéses dolog, de remélhetõleg fokozatosan átjutunk rajtuk és amint visszakapjuk a játékosokat, minden rendben lesz."

Sir Alex elégedett azzal, ahogy a Vörös Ördögök teljesítenek és továbbra is üldözik a City-t a második helyen.

"Úgy vélem, a játékosok jól kezelték a helyzetet. A szezon ezen szakaszán túl kell jutnunk úgy, hogy az új évre közel legyünk a tabella tetejéhez. Az élen jó lenni, de ha nem leszünk elsõk akkor, csak közel leszünk hozzá, számunkra az is lehetõséget jelent."

"Soha nem nézett ki úgy a Swansea elleni mérkõzés, hogy elveszítjük. Mindig irányításunk alatt tartottuk, ami a Premier League-ben nagyon jó dolog, fõleg idegenben. Ha kézben tartod a meccset, jó munkát végzel."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!