Barca megszállottság

Nemanja Vidic szerint a Manchester Unitednek idén szerencséje lesz, ha ismét összetalálkoznak a Bajnokok Ligája döntõjében a legutóbbi gyõztes csapattal.


A legutóbbi három év során a Barcelona kétszer játszott BL döntõt a Vörös Ördögökkel, mindkétszer a katalánok kerültek ki gyõztesen, legutóbb alig fél éve.

Míg a United csapatkapitánya, Nemanja Vidic elismeri, hogy szinte már megszállottan le akarják gyõzni a jelenlegi BL gyõztest, addig elismeri, nem kívánják feladni támadó elveiket.

"Igen, rögeszmévé vált már, de elõdöntõben legyõztük õket (2008-ban)" - mondta Vidic.

"Ha megnézzük a két mérkõzést - 2009-ben és 2011-ben -, ahogyan játszottak, megérdemelték a gyõzelmet, hiszen õk voltak a jobb csapat. De ez egy új év, új kihívásokkal."

"Játszottunk velük a felkészülési idõszakban, le is gyõztük õket nyáron, valamint a BL-ben is nyertünk ellenük az utóbbi pár év során és azt hiszem, megtanultunk néhány dolgot az út során."

 


"Nem változtattunk azon, ahogyan játszottunk. Õk is a saját maguk módján játszanak, ahogy mi is."

"Igen, legyõztek mindket kétszer, de a sikereinket sem szabad alábecsülni, hiszen az utóbbi négy év során háromszor a Bajnokok Ligája döntõjében szerepeltünk."

"Megvan a saját játékunk és mi vagyunk a Manchester United. Igen, képesek vagyunk javulni és javulnunk is kell, ha le akarjuk gyõzni azt a csapatot, amely tavaly a világ legjobbja volt."

"Ez nem forradalmian új dolgokról szól, csupán arról, hogy amit tettünk eddig, azt jobban kell csináljuk. Nem másolhatjuk le a Barca játékát. Ahogy õk játszanak, az idegen az angol futball számára."

 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!