Park felkészült a tesztre

Ji-sung Park arra számít, hogy a Benfica nehéz ellenfele lesz ma este a Manchester Unitednek.


A lisszaboni klub ebben a szezonban még nem szenvedett el egyetlen vereséget sem és jól teljesítettek a két csapat portugáliai döntetlenjén is, a C-csoport nyitótalálkozóján. Miután a Vörös Ördögök oda-vissza legyõzték legutóbbi két találkozójuk során a román Otelul Galatit, most eljött az alkalom, hogy Benfica adta kihívással nézzenek szembe.

"Nagyon várom már, mert a Bajnokok Ligája csoportkörének elején nem tudtunk mindig három pontot szerezni" - mondta a dél-koreai középpályás. "De az Otelul Galati ellen gyõztes formába kerültünk, amit most meg kell tartani."

 


"A Benfica egy jó csapat - nem egyénekre alapoznak, hanem csapatként játszanak nagyon jól, így az összes játékosukra figyelnünk kell. Nem nagyon ismerjük a játékosaikat, mert csak egyszer találkoztunk velük a BL-ben, de tudjuk, mit játszanak, mert játszottunk már velük Portugáliában. Akkor nem tudtunk gyõzni, de most az Old Traffordon leszünk, szóval reméljük, hogy jól játszunk, jó eredményt érünk el és továbblépünk a Bajnokok Ligájában."

Park elégedett, hogy ismét rendszeres tagja a kezdõ csapatnak, de elmondta, mindig javulni akar.

"Elégedett vagyok, de igyekszem mindig javulni, jobbá válni, mint tegnap" - folytatta Ji. "Próbálok folyamatosan javulni és gyõzelemhez segíteni a csapatot. Nagyon jól érzem magam és még nagyon hosszú szezon van elõttünk, így remélem nem sérülök meg és folyamatosan gyõzelemhez segythetem a csapatot."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!