Nani: Uralnunk kell a középpályát

A portugál szélsõ úgy véli, a Bajnokok Ligája C-csoportjának elsõ helyéért folyó verseny ma este a középpályán dõl el.


Nani szerint a Benfica legerõsebb pontja a honfitársa, David Simao, a spanyol Javi Garcia és az argentín Pablo Aimar alkotta középpálya.

"Azt gondolom, a legerõsebb pontjuk a középpályájuk" - mondta a szélsõ a mérkõzés elõtti sajtótájékoztatón. "Ha képesek leszünk uralni a középpályát, biztos vagyok abban, hogy jó esélyünk lesz számunkra pozitív eredményt elérni."

 


"Biztos vagyok abban, hogy a Benfica olykor nagyon jól fog játszani, de nagyon figyelniük kell, mert tudják, hogy idegenben játszanak, a mi pályánkon. A legjobbunkat tesszük majd, hogy elérjük célunkat és pozitív eredménnyel zárjunk."

Nani elismeri, hogy számára nagyon különleges lesz a ma esti összecsapás, mert egykori klubja, a Sporting éppen a Benfica helyi riválisának számít.

"Amikor a Benfica ellen játszottam a Sportinggal, az olyan volt, mint amikor a Uniteddel a Manchester City ellen játszok. Mindig kemény meccsek voltak. A saját mérlegem rendben van ellenük - egy mérkõzést vesztettem, egyet nyertem és egy döntetlennel zárult. Természetesen élvezem, ha legyõzzük a Benficát. Remélem ez most is sikerül."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!