Nani látja a pozitív dolgokat

A keddi, Old Traffordon lejátszott Benfica elleni 2-2 után Nani ragaszkodik ahhoz, hogy a United jó úton jár.


A portugál szélsõ érthetõen csalódott, amiért csapata nem gyõzött, amivel biztosíthatta volna magát a legjobb tizenhat között, de azt mondja, jó irányba haladnak.

"Jó pillanatban vagyunk" - mondta Nani az MUTV-nek. "Jól játszottunk, el kell felejteni ezt az eredményt és arra gondolni, ahogy játszunk. Mostanában nem kaptunk gólokat és nyertük a meccsünket, ami fontos. A Newcastle ellen is ezt kell megpróbálnunk."

"Volt pár hiányzó játékosunk. Minden meccsen van néhány hiányzó játékosunk, ami egy csapatnak sem tesz jót, de rendben leszünk a következõ meccsre és a játékosok vissza fognak térni."

Nani szerint a United gyõzelmet érdemelt a keddi mérkõzésen és rámutat arra, a Benficának nagy szerencséje volt a korai góllal.


"Nem volt szerencsénk az elsõ góljuknál. Mindenki jó pozícióban volt, esélyük sem volt, hogy bármit is kialakítsanak. Belõtték középre a labdát, megpattant egy lábon, így öngól lett."

"Olykor fantasztikusan játszottunk és rengeteg helyzetet alakítottunk ki, végül sokat elpazaroltunk. Utána esélyt adtunk nekik a 2-2-re. Ez volt a nagy problémánk."

 


A figyelem immár a csoportkör utolsó fordulójára szegezõdik, amikor a United Svájcba utazik, hogy megmérkõzzön a Basellel. Egy pont kell a Vörös Ördögöknek ahhoz, hogy továbbjussanak csoportjukból. Ha a United gyõz, míg a Benfica botlik az Otelul ellen, úgy Sir Alexék a csoport elsõ helyét is megszereznék. Nani szerint boldogulni fognak ezzel a helyzettel.

"Hozzászoktunk ehhez a nyomáshoz és elég tapasztalattal rendelkezünk ahhoz, hogy menjünk Baselbe és legyõzzük õket. Soha nem lehet tudni, a Benfica a következõ mérkõzésén akár döntetlent is játszhat. De csak magadra kell gondolnod!"

"Készen állunk, hogy visszatérjünk a gyõztes útra. Jó játékra számítunk a Baseltõl, de telve vagyunk ambíciókkal. Meg kell mutassuk, hogy jobban akarjuk mint õk és keményebben dolgozunk, mint más csapat."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!