Fletcher hideg fejjel gondolkozik

Darren Fletcher örül annak, hogy a BL csoportkörébõl való továbbjutás még mindig a United kezében van.


Bár úgy tûnik, hogy a csoportelsõségrõl le kell mondania a Vörös Ördögöknek (az utolsó fordulóban a Benfica hazai pályán nagy eséllyel legyõzni az Otelul együttesét), a középpályán nem hajlandó pánikolni, amiért a következõ körben akár a Real Madridot vagy a Barcelonát is kaphatja majd a manchesteri csapat.

A Unitednek elõször el kell végeznie a munkát Svájcban, tehát nem kaphatnak ki Baselben és Fletcher - kinek góljával vezetett a United a második félidõben - hideg fejjel gondolkodik a helyzetrõl.

"Csalódottak vagyunk, amiért nagy nehéznek tûnik immár, hogy a csoport élén végezzünk" - mondta Darren az MUTV-nek. "Még mindig saját kezünkben van a sorsunk, hogy Svájcban számunra pozitív eredménnyel zárva tovább lépjünk."

"A bekapott gólok nagyon rosszkor jöttek és szerencsétlen gólok voltak, de ilyen dolgok megtörténnek. Csapatként kaptunk gólokat, ráadásul kialakítottunk annyi helyzetet, amivel megnyerhettük volna ezt a meccset. Sajnos ez nem sikerült, emiatt szenvedtünk."

 


"Az elsõ gólnál Phil Jones nem sokat tehetett. Ahogy a másodiknál sem Rio Ferdinand, aki jó helyzetben védekezett, de éppen Aimar elé csorgott a labda. Emiatt csalódottak vagyunk, de mint említettem, sok helyzetet kialakítottunk és olykor szép dolgokat csináltunk."

"A Benfica egy jó csapat. Ezt akkor is megtapasztaltuk, mikor kint játszottunk ellenük. Nagyon jó szezonjuk van a hazai bajnokságukban is."

"Természetesen szerencsére is szükségünk van a C-csoport elsõ helyéhez, mert azt várom, a Benfica megnyeri a hazai mérkõzését. Mi pedig Baselbe megyünk, ahol meg akarjuk nyerni a meccset , amivel halvány reményünk marad még az elsõ helyre, de a legfontosabb, hogy kvalifikáljuk magunkat a csoportból. MEg akarjuk nyerni a csoportot, de ha egy top csapattal kell játszanunk majd, hát legyen, állok elébe."

Fletcher a sérülésébõl visszatérõ Ashley Youngot dicsérte, aki Dimitar Berbatov mögött szerepelt ezen a találkozón.

"Youngy fantasztikus volt, ahogy a csatár mögött játszott. Egész meccs alatt megjátszható volt és sok gondot okozott az ellenfélnek. Nagyszerû, hogy visszatért."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!