Gaitan tagadja a pletykákat

A Benfica játékmestere, Nicolas Gaitan állítása szerint a Manchester Unitedbe való igazolásáról szóló jelentések kizárólag spekulációkon alapulhatnak.


A források szerint az argentin válogatott játékos egyike lehet Sir Alex Ferguson célpontjainak, akiket az Old Traffordra akar csábítani a januári átigazolási idõszakban.

 

A United ebben a szezonban testközelbõl szemlélhette meg a 23 éves játékost, miután a két csapat oda-vissza döntetlent játszott és a portugálok megmutatták, kemény fából faragták õket.

 

Gaitan is segített csapatának elérni a 2-2-es döntetlent kedden az Old Traffordon, míg az elsõ játéknapon az Estadio da Luzban 1-1-et játszottak a felek.

 

A regnáló Premier League bajnokra a Benfica és Gaitan is mély benyomást tettek, mindkét alkalommal szoros összecsapásokat vívva.

 

A Benfica játékosát azonnal szóba hozták a Manchester Uniteddel, õ azonban egyértelmûen elutasította a pletykákat az Old Traffordra való költözéssel kapcsolatban.

 

 

"Manchester? Jelen pillanatban nagyon elégedett vagyok a Benficában" - mondta Gaitan a legutóbbi  mérkõzést követõen a Sport TV-nek.

 

"Nagyon boldog vagyok, hogy egy olyan csapatnál lehetek, amely jelentõs trófeák megszerzéséért harcol."

 

"A jövõmmel kapcsolatban csak annyit tudok elmondani, szerzõdésem van a Benficával és senki nem mondta nekem, hogy ez változni fog."

 

"Maradni fogok a Benficában."


SkySports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!