Chicha már a Baselre figyel

Javier Hernandez hõs lenne december 7-én, ha gólt szerezne Svájcban, abban az országban, mely a precizitás mintája.


A termékeny mexikói legutóbbi négy idegenbeli mérkõzésén három gólt szerzett - egyet Liverpoolban, mely döntetlent ért, majd gyõzelmet jelentõ találatot az Everton és Svansea otthonában. A titokzatos trükkje - jó helyen lenni, jó idõben - fontos lehet Sir Alex csapata számára, amikor a Basel ellen a Bajnokok Ligája nyolcaddöntõjébe jutás lesz a tét.

"Azért megyünk a Baselhez, hogy megnyerjük a mérkõzést" - mondta Hernandez az MUTV-nek, elutasítva azt, hogy a Unitednek elég lenne egy pont is a továbbjutáshoz.

 


"Két pontot elvesztettünk otthon a Benfica ellen. De ez a labdarúgás. A Benfica erõs csapat, ebben a szezonban még nincs vereségük és nagyon jól játszottak ellenünk."

"Még mindig harcban vagyunk, kilenc pontunk van és újabb három pontért megyünk Svájcba. Mi a Manchester United vagyunk, soha nem adjuk fel és keményen dolgozunk minden mérkõzésre."

Ha a Vörös Ördögök második helyen jutnak tovább, a többi csoport elsõ helyezettjei várnak majd rájuk a sorsolás során. Jelenlegi állás szerint akár a Barcelona, a Bayern München és a Real Madrid is ellenfele lehet Sir Alex Ferguson csapatának, ráadásul két angol csapat is elsõ helyen juthat tovább, akiket nem kaphatnak Manchesterben.

"Elõször tovább kell jutnunk, utána majd meglátjuk, melyik csapattal kell játszanunk" - tette hozzá Chicharito.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!