Carrick kihagyja a Basel elleni meccset

Michael Carrick a Bajnokok Ligája tegnapi, Benfica elleni 2-2-es döntetlennel végzõdõ mérkõzése során begyûjtötte harmadik sárga lapját a sorozatban, így a Basel elleni mérkõzésen eltiltását fogja tölteni.


Michael Carrick harmadik sárgalapját kapta a legrangosabb európai kupasorozatban, amikor Pablo Aimarnak csúszott be, ennek következében ki kell hagynia a Basel elleni találkozót. Az esetben a legfrusztrálóbb az lehet a játékos és a csapat számára, hogy a középpályás tisztán a labdát rúgta el.

 

A török bíró, Cuneyt Cakir azonban nem így látta és felmutatta a sárgalapot, mely egyben azt is jelenti, hogy Svájcban, a hatodik játéknapon egész biztosan nem lép pályára a 30 éves játékos.

 

 

Carrick elvesztése, aki Sir Alex európai mérkõzései során gyakorta a kezdõben kap szerepet, nagy csapás lehet a Vörös Ördögök számára, akiknek minimum döntetlent kell elérniük, hogy az egyenes kieséses szakaszba juthassanak.

 

Nemanja Vidic viszont visszatérhet, miután letöltötte két mérkõzéses eltiltását, amit még a harmadik játéknapon, Romániában kapott piroslapja miatt szabtak ki rá.


A Manchester United december 7-én, szerdán fog a továbbjutásról döntõ mérkõzés vívni a St Jacob's Parkban, a Basel vendégeként.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!